Pre-Festa del Grafisme 2

(CAT)

Dissabte que ve tindrà lloc la segona de les 4 pre-festas corresponents a l’edició de la Festa del Grafisme 2018.

Una trobada en què es podrà adquirir, si es vol, el passaport d’amic de la Festa, escoltar música, veure material gràfic en exposició i gaudir d’algunes presentacions entre les quals podem destacar la de societat 0, que mostraran una versió beta de un artefacte que estan preparant per a l’edició de la Festa d’aquest any en col·laboració amb el Morro Fi.

Dissabte 7 de juliol
De 18:00 a 23:00 h.
Compte Borrell 155, BCN
Reserva la data!

Pre_Festa_07_07_

 

Pre-Festa del Grafisme 2

(CAST)
El próximo sábado tendrá lugar la segunda de las 4 pre-festas correspondientes a la edición de la Festa del Grafisme 2018.

Un encuentro en el que se podrá adquirir, si se quiere, el pasaporte de amigo de la Festa, escuchar música, ver material gráfico en exposición y disfrutar de algunas presentaciones entre las que podemos destacar la de sociedad 0, que mostrarán una versión beta de un artefacto que están preparando para la edición de la Festa de este año en colaboración con el Morro Fi.

Sábado 7 de julio
De 18:00 a 23:00 h.
Compte Borrell 155, BCN
Reserva la fecha!