Vols ser mecenes?

(CAT)
Ja s’ha iniciat la campanya a Verkami per ser mecenes en l’edició del fotollibre The Sacred and the Real, de la qual us informàvem en un post del passat mes d’octubre.


Les fotos del llibre, de Gemma Miralda, tracten sobre la relació ancestral de l’ésser humà i la natura en el context dels pastors al Pirineu català i aragonès. Un projecte en el qual està implicat Joancarles Casasín, membre del col·lectiu Grrr, i el disseny de el llibre és d’Opisso Studio.
Vols ser mecenes ?, apunta’t aquí

¿Quieres ser mecenas?
(CAST)
Ya se ha iniciado la campaña en Verkami para ser mecenas en la edición del fotolibro The Sacred and the Real, de la que os informábamos en un post del pasado mes de octubre.
Las fotos del libro, de Gemma Miralda, tratan sobre la relación ancestral del ser humano y la naturaleza en el contexto de los pastores en el Pirineo catalán y aragonés. Un proyecto en el que está implicado Joancarles Casasín, miembro del colectivo Grrr y el diseño del libro es de Opisso Studio.
¿Quieres ser mecenas?, apúntate aquí