Entrevistes de Studio Culture

(CAT)
Unit Editions ha començat a compartir a descàrrega gratuïta les entrevistes del seu llibre Studio Culture (2009). Les posen a disposició dels amants de el disseny gràfic com PDF esperant que aquests extractes puguin proporcionar algun tipus d’inspiració i pensament positiu tan necessaris en aquests moments que ens han tocat viure.

De moment hi ha tres entrevistes disponibles.

Erik Spiekermann

A Practice for Everyday Life

Milton Glaser

En breu es podrà accedir als arxius a través de la seva web.

 

Studio Culture_2

 

 

Entrevistas de Studio Culture

(CAST)
Unit Editions ha empezado a compartir en descarga gratuita las entrevistas de su libro Studio Culture (2009). Las ponen a disposición de los amantes del diseño gráfico como archivos PDF esperando que estos extractos puedan proporcionar algún tipo de inspiración y pensamiento positivo tan necesarios en estos momentos que nos han tocado vivir.

Por el momento hay tres entrevistas disponibles.

Erik Spiekermann

A Practice for Everyday Life

Milton Glaser

En breve se podrá acceder a los archivos a través de su web.