Una exposició de Vasava a Vilanova i la Geltru

(CAT)
Els amics Raúl Ramos i David d’Eboli, responsables del Blanc Festival, després de presentar el treball de Josep Mª Mir, proposen una nova exposició que recull el treball de Vasava, la seva història i les seves últimes obsessions.

La mostra amb el nom de Spam! tindrà lloc en el Centre d’Art Contemporani de Vilanova i la Geltru, un poble mariner proper a Barcelona.

Amb més de dues dècades d’experiència, Vasava és un referent del disseny internacional, amb un treball continu per a grans marques globals. Una fàbrica de disseny on cohabiten els projectes de gran recorregut amb les bogeries independents més arriscades i personals, segell de la casa.

Amb una base creativa sustentada en la tipografia, la il·lustració i l’animació, Vasava basa la seva proposta en una visió cínica i àcida sobre el convencionalisme i com la tradició i l’avantguarda es donen la mà en una proposta disruptiva i innovadora.

L’exposició comptarà amb activitats complementàries com una visita comentada el diumenge 27 d’octubre a les 12.00 h, o un taller infantil de màscares per a filtres selfie el diumenge 17 de novembre a les 11.00 h.

Cente d’Art Contemporani La Sala
C. Joaquim Mir, 12, Vilanova i la Geltrú
Sala de les Voltes

Inauguració
Divendres 25 d’octubre a les 19h.

Exposició
Del 25 d’octubre de 2019 al 5 de gener de 2020

De dimarts a dissabte de 18:00 a 20:00 h.
Dissabtes, diumenges i festius de 11:00 a 14:00 h.
Tancat els dilluns

 

header

 

Una exposición de Vasava en Vilanova i la Geltru

(CAST)
Los amigos Raúl Ramos y David d’Eboli, responsables del Blanc Festival, después de presentar el trabajo de Josep Mª Mir, proponen una nueva exposición que recoge el trabajo de Vasava, su historia y sus últimas obsesiones.

La muestra con el nombre de Spam! tendrá lugar en el Centro de Arte Contemporáneo de Vilanova i la Geltru, un pueblo marinero cercano a Barcelona.

Con más de dos décadas de experiencia, Vasava es un referente del diseño internacional, con un trabajo continuo para grandes marcas globales. Una fábrica de diseño donde cohabitan los proyectos de gran recorrido con las locuras independientes más arriesgadas y personales, sello de la casa.

Con una base creativa sustentada en la tipografía, la ilustración y la animación, Vasava basa su propuesta en una visión cínica y ácida sobre el convencionalismo y cómo la tradición y la vanguardia se dan la mano en una propuesta disruptiva e innovadora.

La exposición contará con actividades complementarias como una visita comentada el domingo 27 de octubre a las 12:00 h, o un taller infantil de máscaras para filtros selfie el domingo 17 de noviembre a las 11:00 h.

Cente d’Art Contemporani La Sala
C. Joaquim Mir, 12, Vilanova i la Geltrú
Sala de les Voltes

Inauguración
Viernes 25 de octubre a las 19h.

Exposición
Del 25 de octubre de 2019 al 5 de enero de 2020

De martes a sábado de 18:00 a 20:00 h.
Sábados, domingos y festivos de 11:00 a 14:00 h.
Cerrado los lunes

spam