ADGTalk. Mariano Herrera: la construcció de la imatge fotográfica

Mariano Herrera, fotògraf amb 25 anys de trajectòria, explicarà la seva visió sobre la construcció de la imatge fotogràfica. Per a això compartirà algunes experiències personals en l’àmbit de la fotografia comercial intercalades amb algunes fites dins de la història de la fotografia que ens ajudaran a entendre aspectes fonamentals —des del seu punt de vista— dins de la construcció d’una estètica fotogràfica com a vehicle de la comunicació visual.

Continuarem la secció de «Teloners/es» dels Talks de la mà d’estudiants o joves professionals amb la nostra sòcia Mireia Quincoces que farà una petita intervenció en començar la trobada.

23 d’octubre
A les 19:00 h
Disseny Hub Barcelona, Sala C
Apertura de portes: 18: 30h entrada Glòries 3

Entrada: 3 euros (+despeses de gestió)
Socis ADG gratuït (limitat a 1 entrada per soci/a)
Aforament limitat, compra la teva entrada aquí.

 

Mariano Herrera 2

 

ADGTalk. Mariano Herrera: la construcción de la imagen fotográfica

Mariano Herrera, fotógrafo con 25 años de trayectoria, explicará su visión acerca de la construcción de la imagen fotográfica. Para ello compartirá algunas experiencias personales en el ámbito de la fotografía comercial intercaladas con algunos hitos dentro de la historia de la fotografía que nos ayudarán a entender aspectos fundamentales —desde su punto de vista— dentro de la construcción de una estética fotográfica como vehículo de la comunicación visual.

Continuaremos la sección de «Teloneros/as» de los Talks de la mano de estudiantes o jóvenes profesionales con nuestra socia Mireia Quincoces que hará una pequeña intervención al empezar el encuentro.

23 de octubre
A las 19:00 h
Disseny Hub Barcelona, Sala C
Apertura de puertas: 18.30h. entrada Glòries 3

Entrada: 3 euros (+gastos de gestión)
*Socios ADG gratuito (limitado a 1 entrada por socio/a)
Aforo limitado, compra tu entrada aquí.

Mariano Herrera_1