Vversus/s01

(CAT)
Un projecte on line basat en l’entrevista personal. Com es pot llegir en la info del projecte: No hi ha millor manera de conèixer a una persona que fer preguntes i per descomptat, escoltar les respostes.

El projecte, del dissenyador brasiler Vitor Manduchi, s’articula sobre un tema per temporada a partir d’entrevistes a diferents persones capturant opinions i enfocaments diferents. La primera temporada tracta sobre els començaments dels dissenyadors gràfics (records, orígens, educació, decisions…).

Entre els entrevistats en aquest interessant projecte es troba Raúl Goñi, membre del col·lectiu Grrr.

Així que si vols conèixer millor a Raúl i saber una mica més de la seva vida pots llegir l’entrevista completa aquí.

A més pots llegir la resta d’entrevistes i fer teu el lema de Vversus: Pregunti, escolti, aprengui i comparteixi amics.

 

versus_goñi_3

 

Vversus/s01

(CAST)
Un proyecto on line basado en la entrevista personal. Como se puede leer en la info del proyecto: No hay mejor manera de conocer a una persona que hacer preguntas y por supuesto, escuchar las respuestas.

El proyecto, del diseñador brasileño Vitor Manduchi, se articula sobre un tema por temporada a partir de entrevistas a diferentes personas capturando opiniones y enfoques distintos. La primera temporada trata sobre los comienzos de los diseñadores gráficos (recuerdos, orígenes, educación, decisiones…).

Entre los entrevistados en este interesante proyecto se encuentra Raúl Goñi, miembro del colectivo Grrr.

Así que si quieres conocer mejor a Raúl y saber algo más de su vida puedes leer la entrevista completa aquí.

Además puedes leer el resto de entrevistas y hacer tuyo el lema de Vversus: Pregunte, escuche, aprenda y comparta amigos.

 

versus_goñi_2