Presentació del llibre A-Z 11 anys de la Festa del Grafisme

(CAT)
Un llibre que recull en forma de diccionari il.lustrat la història de l’únic Festival de disseny independent completament gratuït que es celebra un cop l’any a la localitat de Portbou (Girona). El llibre, un projecte del col·lectiu Frontera, podrà veure’s en format d’exposició a partir de les fulles de tiratge d’impremta i ha estat produit gràcies a la generosa col.laboració de la impremta Nova Era i la paperera Fedrigoni.

A més, per a la celebració d’aquest event, comptem amb la inestimable col laboració d’ESdesign Barcelona que, amb altres sis centres formatius, becaran els seus millors estudiants als Tallers de la Festa edició 2019 per tal que complementin el seu aprenentatge amb aquesta experiència única.

Així mateix, es presentarà la 2a edició dels Tallers de la Festa, que tindrà lloc del 25 d’agost a l’1 de setembre a Portbou, Girona.

Si estimes el disseny tant com nosaltres i vols col.laborar comprant el llibre dels 11 anys de la Festa del Grafisme, hauries d’apropar-te a la galeria Visions del barri de Gràcia. Morro Fi i Cerveses Alhambra s’encarregarà d’assegurar que les nostres goles no quedin seques de tanta xerrera.

Dimarts 18 de juny
De 19:30 a 21:30 h.
Visions
Igualada 4,  baixos
Gratuït. Accés lliure

Amb la col·laboració de Barcelona Design Week. Districte Gràcia

 

 

Presentación del libro A-Z 11 años de la Festa del Grafisme

Un libro que recoge en forma de diccionario ilustrado la historia del único Festival de diseño independiente completamente gratuito que se celebra una vez al año en la localidad de Portbou (Gerona). El libro, un proyecto del colectivo Frontera, podrá verse en formato de exposición a partir de las hojas de tiraje de imprenta y ha sido producido gracias a la generosa colaboración de la imprenta Nova Era y la papelera Fedrigoni.

Además, para la celebración de este evento, contamos con la inestimable colaboración de EsDesign Barcelona, que junto a otros seis centros formativos becarán a sus mejores estudiantes en los Talleres de la Festa edición 2019 para que complementen su aprendizaje con esta experiencia única.

Asimismo, se presentará la 2ª edición de los Tallers de la Festa, que tendrá lugar del 25 de agosto al 1 de septiembre en Portbou, Gerona.

Si amas el diseño tanto como nosotros y quieres colaborar comprando el libro de los 11 años de la Festa del Grafisme, tendrías que acercarte a la galería Visions, del barrio de Gracia. Morro Fi y Cervezas Alhambra se encargarán de que nuestras gargantas no se queden secas de tanto hablar.

Martes 18 de junio
De 19:30 a 21:30 h
Visions
Igualada 4, bajos
Gratuito. Acceso libre

Con la colaboración de Barcelona Design Week. Distrito Gràcia.

 

Promo_18_06_1