Nova Era, 25 anys

(CAT)
Del 12 al 20 de juny el FAD i el BCD tornen a unir forces amb l’objectiu d’apropar el disseny a la ciutadania i mobilitzar al sector per compartir la vitalitat del disseny de Barcelona amb la Barcelona Design Week.

De els centenars d’activitats programades ens agradaria destacar l’exposició dedicada als 25 anys de Nova Era en la qual destacats estudis de disseny i comunicació visual de la ciutat han creat un cartell amb motiu dels 25 anys de complicitat de Nova Era amb el món del disseny. Un exercici creatiu de reconeixement d’una impremta que ha estat capaç d’adaptar-se al canvis tecnològics, fidels sempre a la filosofia d’investigar i descobrir per fer possibles coses que d’entrada podien semblar impossibles.

Bendita Gloria, Bildi, Borja Martínez_Lo Siento, Bruno Sellés_Vasava, Carles Murillo, David Torrents, Esiete, Fernando Gutiérrez, Forma, Hey, Javier Jaén, Malva Sawada, Manuel Moranta, Marta Cerdà, Pràctica, Querida, Requena Office, Sergi Delgado i Studio Albert Romagosa són els autors que hi ha darrere d’aquesta mostra col·lectiva de reconeixement de la impremta Nova Era i el seu amor a la professió.

Exposició
Del 12 al 26 de juny de 2019
De 10:00 a 20:00 h
Disseny Hub Barcelona. Sala A
Pl. de les Glòries, 37-38
Barcelona

 

Nova Era, 25 años

(CAST)
Del 12 al 20 de junio el FAD y el BCD vuelven a unir fuerzas con el objetivo de acercar el diseño a la ciudadanía y movilizar al sector para compartir la vitalidad del diseño de Barcelona con la Barcelona Design Week.

De entre los cientos de actividades programadas nos gustaría destacar la exposición dedicada a los 25 años de Nova Era en la que destacados estudios de diseño y comunicación visual de la ciudad han creado un cartel con motivo de los 25 años de complicidad de Nova Era con el mundo del diseño. Un ejercicio creativo de reconocimiento a una imprenta que ha sido capaz de adaptarse a los cambios tecnológicos, fieles siempre a la filosofía de investigar y descubrir para hacer posibles cosas que de entrada podían parecer imposibles.

Bendita Gloria, Bildi, Borja Martínez_Lo Siento, Bruno Sellés_Vasava, Carles Murillo, David Torrents, ESIETE, Fernando Gutiérrez, Forma, Hey, Javier Jaén, Malva Sawada, Manuel Moranta, Marta Cerdà, Práctica, Querida, Requena Office, Sergi Delgado y Studio Albert Romagosa son los autores que hay detrás de esta exposición colectiva de reconocimiento a la imprenta Nova Era y su amor a la profesión.

Exposición
Del 12 al 26 de junio de 2019
De 10:00 a 20:00 h
Disseny Hub Barcelona. Sala A
Pl. de les Glòries, 37-38
Barcelona