Al voltant de Laura Klamburg

(CAT)
Laura Klamburg és una dissenyadora gràfica i il·lustradora, que va realitzar els seus estudis a Barcelona i que després de més de 10 anys treballant en el camp del disseny gràfic als Estats Units va tornar a la ciutat dels prodigis (com la denomina Eduardo Mendoza) i es va instal·lar a les muntanyes que l’envolten per a viure i treballar.

Entre els seus nous projectes es troba Rural Sketching una proposta per dibuixar paisatges i detalls de la naturalesa que ens envolta, en un ambient rural, relaxat i desenfadat. En diversos punts de la Serra de Collserola, els boscos a l’altre costat de Barcelona, en dies i hores diferents en sessions de 2 hores, per a principiants i aficionats.

D’altra banda acaba de fitxar amb l’agència d’il·lustració Illo, que l’ha entrevistat com pots llegir (en anglès) aquí, o veure el seu treball com a il·lustradora aquí.

LKG3417 LKG3423 LKG3424

Alrededor de Laura Klamburg

(CAST)
Laura Klamburg es una diseñadora gráfica e ilustradora, que realizó sus estudios en Barcelona y que después de más de 10 años trabajando en el campo del diseño gráfico en Estados Unidos volvió a la ciudad de los prodigios (como la denomina Eduardo Mendoza) y se instaló en las montañas que la rodean para vivir y trabajar.

Entre sus nuevos proyectos se encuentra Rural Sketching, una propuesta para dibujar paisajes y detalles de la naturaleza que nos rodea, en un ambiente rural, relajado y desenfadado. En varios puntos de la Sierra de Collserola, los bosques al otro lado de Barcelona, en días y horas diferentes en sesiones de 2 horas, para principiantes y aficionados.​

Por otro lado acaba de fichar con la agencia de ilustración Illo, que la ha entrevistado como puedes leer (en inglés) aquí, o ver su trabajo como ilustradora aquí.

LKG3425 LKG3426 LKG3430