El carrer com a escenari de la paraula impresa

(CAT)
Caminem, mirem, badem pel carrer i potser veiem d’esbiaix cartells mal enganxats que pengen de pirulís de colors. Som lectors involuntaris de cartells que ens espien i els carrers són l’escenari de la poesia d’aquests missatges mig estripats, a vegades trobats fortuïtament a la vorera en forma de paper.

Però els llegim? Ens els creiem? Els entenem? Ens importen? Els necessitem?

Un ADGTalk que neix a partir de l’exposició «Pirulís. Columnes d’expressió lliure » de David Torrents.
Una taula rodona amb Raquel Pelta, Oscar Guayabero, Javier Jaén i Sergio Ibáñez per reflexionar sobre com veuen el passat, el present i el futur dels cartells.

Dimecres 3 d’abril
A les 19:00 h
Arts Santa Mònica
Sala d’Actes

Activitat oberta i gratuïta amb aforament limitat

 

La calle como escenario de la palabra impresa

(CAST)
Andamos, miramos, deambulamos por la calle y quizás vemos fragmentos de carteles mal colgados que cuelgan de pirulís de colores. Somos lectores involuntarios de carteles que nos espían y las calles son el escenario de la poesía de estos mensajes medio desgarrados, a veces encontrados fortuitamente a la acera en forma de papel.

¿Pero los leemos? ¿Nos los creemos? ¿Los entendemos? ¿Nos importan? ¿Los necesitamos?

Un ADGTalk que nace a partir de la exposición «Pirulís. Columnas de expresión libre» de David Torrents. Una mesa redonda con Raquel Pelta, Oscar Guayabero, Javier Jaén y Sergio Ibáñez para reflexionar sobre cómo ven el pasado, el presente y el futuro de los carteles.

Miércoles 3 de abril
A las 19:00 h
Arts Santa Mònica
Sala de Actos

Actividad abierta y gratuita con aforo limitado