El cronista imaginari. Col·leccions de disseny gràfic

(CAT)
El dissenyador badaloní Albert Isern, autor de nombrosos cartells publicitaris i estudiós del tema, serà el ponent de la conferència al voltant de la publicitat El cronista imaginari. Col·leccions de disseny gràfic. En aquesta ocasió, Isern ens parlarà de la seva visió com a col·leccionista.

Albert Isern, que va estudiar dibuix publicitari a l’escola Massana de Barcelona, és dissenyador gràfic, pedagog, editor, col·leccionista, investigador i viatger.

Aquesta activitat pertany al cicle de conferències «El boom de la publicitat» al voltant de l’exposició El Boom de la publicitat. Reclams de llauna, cartró i rajola. 1890-1950.

Dimarts 26 de febrero
A les 19:00 h
Museu del Disseny de Barcelona
Entrada gratuïta

 

Isern_1

 

El cronista imaginario. Colecciones de diseño gráfico

(CAST)
El diseñador badalonés Albert Isern, autor de numerosos carteles publicitarios y estudioso del tema, será el ponente de la conferencia sobre publicidad El cronista imaginario. Colecciones de diseño gráfico. En esta ocasión, Isern nos hablará de su visión como coleccionista.

Albert Isern, que estudió dibujo publicitario en la escuela Massana de Barcelona, es diseñador gráfico, pedagogo, editor, coleccionista, investigador y viajero.

Esta actividad pertenece al ciclo de conferencias “El boom de la publicidad” sobre la exposición El Boom de la publicidad.Reclamos de hojalata, cartón y azulejo.1890-1950

Martes 26 de febrero
A las 19:00 h
Museo del Diseño de Barcelona
Entrada gratuita