Trobades amb… Hey Studio

(CAT)

Verónica Fuertes presentarà el treball del seu estudi Hey en el cicle Trobades amb … que organitza CaixaForum de Barcelona.

Hey és un dels estudis de disseny gràfic i il·lustració estatals amb més notorietat internacional. Una prova n’és la llarga trajectòria, amb projectes per a clients com ara PayPal, Monocle magazine o el MACBA. Els assistents podran escoltar la història de l’estudi a càrrec de la seva fundadora, Verónica Fuerte, que ens parlarà de com és arribar a ser un referent en identitat de marca, disseny editorial i il·lustració, què cal per aconseguir 222 mil seguidors a Instagram, fins a quin punt innovar és fonamental i què vol dir exactament innovar.

Divendres 15 de febrer
A les 20:00 h
CaixaForum
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona

Inscripció 5€
Clients CaixaBank, 50% de descompte.

Hey_2

 

Encuentros con… Hey Studio

(CAST)
Verónica Fuerte presentará el trabajo de su estudio Hey en el ciclo Encuentros con… que organiza CaixaForum de Barcelona.

Hey es uno de los estudios de diseño gráfico e ilustración estatales con más notoriedad internacional. Prueba de ello es su larga trayectoria con proyectos para clientes como PayPal, Monocle magazine o MACBA. Los asistentes podrán escuchar la historia del estudio a cargo de su fundadora, Verónica Fuerte, quien nos hablará de cómo es llegar a ser un referente en identidad de marca, diseño editorial e ilustración; qué hace falta para conseguir 222 mil seguidores en Instagram; hasta qué punto innovar es fundamental o qué quiere decir exactamente innovar.

Viernes 15 de febrero
A las 20:00 h
CaixaForum
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona

Inscripción 5€
Clientes CaixaBank, 50% de descuento.