Tallers de la Festa, Pronto Tiquets

(CAT)
Ja està obert el termini d’inscripció per a la 2a Edició dels Tallers de la Festa: set dies per conviure i experimentar amb els millors dissenyadors de l’escena internacional. Del 26 d’agost a l’1 de setembre de 2019. Estiu! Platja! Disseny!

El col·lectiu Frontera organitzador dels tallers llança els Pronto Tiquets, una oportunitat que podeu aprofitar fins a l’1 d’abril, o el que és el mateix, inscripcions a preu reduït a abans que s’esgotin les places.

Serà dur, però haureu de triar entre una d’aquestes tres oportunitats.

  1. Patrick Thomas -Sintesí-
  2. Luis Eslava i Marc Morro -Contraban-
  3. Domestic Data streamers -People, Data & Other Love Stories-

Més informació

earlybird_tallers_web

Tallers de la Festa, Pronto Tickets

(CAST)
Ya esta abierto el plazo de inscripción para la 2ª Edición de los Tallers de la Festa: siete días para convivir y experimentar con los mejores diseñadores de la escena internacional. Del 26 de agosto al 1 de septiembre de 2019. Verano! Playa! Diseño!

El colectivo Frontera organizador de los talleres lanza los Pronto Tickets, una oportunidad que podéis aprovechar hasta el 1 de abril, o lo que es lo mismo, inscripciones a precio reducido a antes de que se agoten las plazas.
Será duro, pero deberéis elegir entre una de estas tres oportunidades.

  1. Patrick Thomas —Síntesis—
  2. Luis Eslava y Marc Morro —Contrabando—
  3. Domestic Data Streamers —People, Data & Other Love Stories—

Más información

 

—MUSIC— yak42_machoblackandroll
—AMB LA COL·LABORACIÓ— @fad_barcelona @adgfad
—AMB EL SUPORT— @elisavabcn @bau_bcn @iedbarcelona @esdesignbarcelona @labasad_design @escolalateral
—PADRINS— #ginebranut @nova_era_barcelona @fedrigoniclub @fedrigonipapers @morrofi @democraticwines @cervesaflorestina @lanatural_ @buffstudio
—THANKS— @ajuntament_de_portbou @silvia_iruela @davidpaztetilla @mire854 @visible @goni_studio #jaumepujagut @lauren.press.bcn @negroazabache