Design Derby, Adg Big Talk

(CAT)
En el marc del cicle de conferències ADGTalk, tots els apassionats del futbol, ​​el disseny gràfic i el branding tindran l’oportunitat de conèixer de prop com es van gestar els redissenys de marca de tres dels grans clubs europeus de futbol: Juventus, Barça i Atlètic de Madrid.

Els creatius responsables dels redissenys, Josep Maria Mir i Roderic Molins de Summa Branding (Barça), Bruno Sellés de Vasava (Atlètic de Madrid) i Paolo Insinga d’Interbrand Milan (Juventus) presentaran el case study dels rebrandings que van dur a terme per aquests clubs.
Els tres grans estudis de disseny i comunicació que han dut a terme aquesta delicada tasca es reuneixen per primera vegada en el «ADGBigTalk Design Derby» per participar en una taula rodona moderada per Astrid Stavro que ajudarà els convidats i públic a entrellaçar les tres experiències de redisseny de marca i encoratjarà la reflexió sobre el procés de branding, la conceptualització darrere de les propostes formals i la relació dels tres equips creatius amb la polèmica que aquestes propostes van suscitar.

Dimecres 30 de Gener
A les 19:00 h
Disseny Hub Barcelona
Entrada: 5 euros
* Socis ADG gratuït (limitat a 1 entrada per soci / a)
Aforament limitat, compra la teva entrada aquí

 

Design Derby, Adg Big Talk

(CAST)
En el marco del ciclo de conferencias ADGTalk, todos los apasionados del fútbol, el diseño gráfico y el branding tendrán la oportunidad de conocer de cerca cómo se gestaron los rediseños de marca de tres de los grandes clubes europeos de futbol: Juventus, Barça i Atlético de Madrid.
Los creativos responsables de los rediseños, Josep Maria Mir y Roderic Molins de Summa Branding (Barça), Bruno Sellés de Vasava (Atlético de Madrid) y Paolo Insinga de Interbrand Milan (Juventus) presentarán el case study de los rebrandings que llevaron a cabo para estos clubs.
Los tres grandes estudios de diseño y comunicación que han llevado a cabo esta delicada tarea se reúnen por primera vez en el «ADGBigTalk Design Derby» para participar en una mesa redonda moderada por Astrid Stavro que ayudará a los invitados y público a entrelazar las tres experiencias de rediseño de marca y alentará la reflexión sobre el proceso de branding, la conceptualización detrás de las propuestas formales y la relación de los tres equipos creativos con la polémica que dichas propuestas suscitaron.

Miércoles 30 de enero
A las 19:00 h
Disseny Hub Barcelona

Entrada: 5 euros
*Socios ADG gratuito (limitado a 1 entrada por socio/a)
Aforo limitado, compra tu entrada aquí

https://www.eventbrite.es/e/entradas-adgbigtalk-design-derby-54641323670