Nova re-impressió de Bolted Book

(CAT)
Si t’agrada el disseny gràfic i aprecies a Fortunato Depero, les seves idees i el seu famós llibre, estàs de sort.

Steve Kroeter està liderant la segona re-impressió d’aquest meravellós llibre que el mateix Depero definia així: «Aquest llibre no té res en comú amb altres llibres. És un objecte d’art en si mateix. És el llibre d’art més innovador del seu temps «.

Avui, 90 anys després de la seva primera edició, podem dir que no només és el llibre més innovador del seu temps sinó un dels llibres més innovadors de tots els temps.

Si esteu interessats en aconseguir una còpia, en aquesta web us podeu apuntar a una oferta especial abans que s’iniciï el projecte a la plataforma Kickstarter.

Aquesta podria ser, potser, l’última oportunitat de poder aconseguir una re-edició d’aquesta icona del disseny gràfic i futurista.

Depero-Bolted-Book-03 Depero-Bolted-Book-05 Depero-Bolted-Book-018 Depero-Bolted-Book-49

 

Nueva re-impresión de Bolted Book

(CAST)
Si te gusta el diseño gráfico y aprecias a Fortunato Depero, sus ideas y su famoso libro, estás de suerte.

Steve Kroeter está liderando la segunda re-impresión de este maravilloso libro que el mismo Depero definía así: “Este libro no tiene nada en común con otros libros. Es un objeto de arte en sí mismo. Es el libro de arte más innovador de su tiempo”.

Hoy, 90 años después de su primera edición, podemos decir que no sólo es el libro más innovador de su tiempo sino uno de los libros más innovadores de todos los tiempos.

Si estáis interesados en conseguir una copia, en esta web  os podéis apuntar a una oferta especial antes de que se inicie el proyecto en la plataforma Kickstarter.

Esta puede ser, quizá, la última oportunidad de poder conseguir una re-edición de este icono del diseño gráfico y futurista.

Depero-Bolted-Book-79 Depero-Bolted-Book-91 Depero-Bolted-Book-122