Un cap de setmana d’impressió

(CAT)

Els amants del paper, l’olor de la tinta i la impressió estan d’enhorabona. El proper cap de setmana podran gaudir d’Oh! Comics i Give Print a Chance.

Sota el nom de Oh! Comics es presenta un festival de còmics alternatius i fanzines de Barcelona. Una trobada entre aficionats i professionals del vuitè art. Un festival que comptarà amb zona de mercat, on creadors i petites editorials mostraran les seves últimes publicacions, i activitats com presentacions de còmics, taules rodones i trobades amb autors, entre d’altres. Una nova cita imprescindible a la ciutat de Barcelona per als amants de les vinyetes.

Divendres 30 de novembre. De 16:00 a 20:30 h.
Dissabte 1 de desembre. De 10:00 a 13:30 i de 16:00 a 20:30 h.
Diumenge 2 de desembre. De 11:00 a 13:30
Auditori de la Biblioteca Ignasi Iglesias Can Fabra
Segre 24-32, Barcelona
Entrada i activitats d’accés gratuït
Més informació

En els mateixos dies tindrà lloc la 5a edició del Give Print a Chance, el mercat de la serigrafia de Barcelona que en aquesta ocasió dobla el seu espai i ocupés la seu de Print Workers i l’espai de la galeria Visions. Peces de nombrosos artistes convidats i la selecció especial de Print Workers Barcelona que compta entre els seus participants amb Lauren Press, un projecte d’Arcángela Regis del col·lectiu Grrr.

Dissabte 1 i diumenge 2 de desembre
De 11:00 a 20:00 h.
Print Workers, Quevedo 28
Visions, Igualada 4
Més informació
GivePrintAChanceoh_comics

 

Un fin de semana de impresión

(CAST)
Los amantes del papel, el olor de la tinta y la impresión están de enhorabuena. El próximo fin de semana podrán disfrutar de Oh! Comics y Give Print a Chance.

Bajo el nombre de Oh! Comics se presenta un festival de cómics alternativos y fanzines de Barcelona. Un encuentro entre aficionados y profesionales del octavo arte. Un festival que contará con zona de mercado, donde creadores y pequeñas editoriales mostrarán sus últimas publicaciones, y actividades como presentaciones de cómics, mesas redondas y encuentros con autores, entre otros. Una nueva cita imprescindible en la ciudad de Barcelona para los amantes de las viñetas.

Viernes 30 de noviembre. De 16:00 a 20:30 h.
Sábado 1 de diciembre. De 10:00 a 13:30 y de 16:00 a 20:30 h.
Domingo 2 de diciembre. De 11:00 a 13:30
Auditorio de la Biblioteca Ignasi Iglesias Can Fabra
Segre 24-32, Barcelona
Entrada y actividades de acceso gratuito
Más información

En los mismos días tendrá lugar la 5ª edición del Give Print a Chance, el mercado de la serigrafía de Barcelona que en esta ocasión dobla su espacio y ocupara la sede de Print Workers y el espacio de la galería Visions. Piezas de numerosos artistas invitados y la selección especial de Print Workers Barcelona que cuenta entre sus participantes con Lauren Press, un proyecto de Arcángela Regis del colectivo Grrr.

Sábado 1 y Domingo 2 de diciembre
De 11:00 a 20:00 h.
Print Workers, Quevedo 28
Visions, Igualada 4
Más información