ADG Talk, Canada

(CAT)
Alba Barneda, directora de producció de Canada, explicarà el procés de producció d’un videoclip presentant el case study dels aclamats videoclips «Malamente» i «Pienso en tu mirá» de Rosalía, i filarà aquests projectes amb la seva manera d’entendre la indústria i el seu procés creatiu.

Una conferència per tots els apassionats de la música, l’audiovisual, la direcció d’art i les noves tendències, que tindran l’oportunitat de conèixer de prop a aquesta productora audiovisual barcelonina fundada el 2008 i responsable de videoclips d’artistes de la talla de Scissor Sisters, Tame Impala, The Vaccines, Beck o El Guincho, entre d’altres.

L’ADG aposta una vegada més per la interdisciplinarietat i convida en aquesta ocasió no solament a una productora “de moda” sinó a un col·lectiu de professionals, Canada, amb un segell estètic i conceptual alineat amb l’excel·lència creativa visual. En les seves creacions es respira el millor de la cultura pop mass media, el rigor conceptual del moviment cinematogràfic europeu, la disrupció artística del cinema indie i l’imaginari avantguardista de la generació millenial. Una explosió d’intel·ligència i bellesa sota una magistral direcció d’art.

Dimarts 27 de novembre, a les 19:00h
Disseny Hub Barcelona
Entrada: 3 euros
Socis ADG gratuït
Aforament limitat, reserves aquí.

Canada_2

ADG Talk, Canada

(CAST)
Alba Barneda, directora de producción de Canada, explicará el proceso de producción de un videoclip presentando el case study de los recientes trabajos que han realizado para la aclamada artista Rosalía, e hilará dichos proyectos con su manera de entender la industria y su proceso creativo.

Una conferencia para todos los apasionados de la música, el audiovisual, la dirección de arte y las nuevas tendencias, que tendrán la oportunidad de conocer de cerca a Canada, una productora audiovisual barcelonesa fundada en 2008 y responsable de videoclips de artistas de la talla de Scissor Sisters, Tame Impala, The Vaccines, Beck o El Guincho, entre otros.

ADG apuesta una vez más por la interdisciplinariedad e invita en esta ocasión no solo a una productora “de moda” sino a un colectivo de profesionales, Canada, con un sello estético y conceptual alineado con la excelencia creativa visual. En sus creaciones se respira lo mejor de la cultura pop mass media, el rigor conceptual del movimiento cinematográfico europeo, la disrupción artística del cine indie y el imaginario vanguardista de la generación millenial. Una explosión de inteligencia y belleza bajo una magistral dirección de arte.

Martes 27 de noviembre, a las 19:00h
Disseny Hub Barcelona
Entrada: 3 euros
Socios ADG gratuito
Aforo limitado, reservas aquí.