Mira a Mir

(CAT)
Els organitzadors del Blanc Festival tornen als seus orígens a Vilanova i la Geltrú organitzant una exposició sobre el treball del dissenyador gràfic Josep Maria Mir, amb el títol de Mira a Mir. L’art de transcendir el temps.

L’exposició està comissariada per Blanc i co-produïda amb el Centre d’Art Contemporani La Sala.

En aquesta retrospectiva del treball de Josep Maria Mir es podrà veure com la temporalitat de la seva obra no és tan evident com la dels seus contemporanis de cada època, des dels seus inicis als anys seixanta fins a l’actualitat. Projectes sense edat que, després de 40 anys, segueixen funcionant al marge de les tendències de cada moment de la història.

Centre d’Art Contemporani La Sala
Carrer de Joaquim Mir, 12, Vilanova i la Geltrú
Inauguració
Divendres 26 d’octubre a les 19:00 h
Exposició
Del 26 d’octubre de 2018 al 6 de gener de 2019

AF_Vinilos Expo Mir_traz

 

Mira a Mir

(CAST)
Los organizadores del Blanc Festival vuelven a sus orígenes en Vilanova i la Geltrú organizando una exposición sobre el trabajo del diseñador gráfico Josep Mª Mir, con el título de Mira a Mir. El arte de trascender el tiempo.

La exposición está comisariada por Blanc y co-producida con el Centro de Arte Contemporáneo La Sala.

En esta retrospectiva del trabajo de Josep Maria Mir se podrá ver como la temporalidad de su obra no es tan evidente como la de sus contemporáneos de cada época, desde sus inicios en los años sesenta hasta la actualidad. Proyectos sin edad que, después de 40 años, siguen funcionando al margen de las tendencias de cada momento de la historia.

Centre d’Art Contemporani La Sala
Carrer de Joaquim Mir, 12, Vilanova i la Geltrú
Inauguración
Viernes 26 de octubre a las 19:00 h
Exposición
Del 26 de octubre de 2018 al 6 de enero de 2019