Conferència de David Carson en Hospitalet

(CAT)

ESDesign presenta una conferència presencial de David Carson a finals d’aquest mes de maig.

David Carson és el dissenyador gràfic més buscat en la història de Google. Un geni intransigent, que es nega a ser ningú més que ell mateix.
El dissenyador gràfic, director d’art, sociòleg i surfista nord-americà conegut pel seu innovador disseny de revista, en particular per la revista Ray Gun, i la tipografia experimental que ha estat àmpliament imitada i que va influir en una era de disseny gràfic.

Sense un entrenament de disseny formal, Carson va prendre per assalt el món del disseny, bolcant les convencions i trencant les regles tradicionals que ni tan sols sabia que existien.
El seu treball ha estat publicat en revistes i diaris a tot el món, incloent Eye, Idea, The New York Times, The Guardian, Metropolis, Domas, Wired i Émigré. Un article de Newsweek opinava sobre la trajectòria de Carson: «Va canviar la cara pública del disseny gràfic«.

Dilluns 28 de maig
A les 19:00 h
ESdesign, Escola Superior de Disseny de Barcelona
Avinguda de Josep Tarradellas i Joan, 171
L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.
Gratuït amb inscripció

Carson_1

 

Conferencia de David Carson en Hospitalet

(CAST)
ESDesign presenta una conferencia presencial de David Carson a finales de este mes de Mayo.
David Carson es el diseñador gráfico más buscado en la historia de Google. Un genio intransigente, que se niega a ser nadie más que él mismo.
El diseñador gráfico, director de arte, sociólogo y surfista estadounidense conocido por su innovador diseño de revista, en particular por la revista Ray Gun, y la tipografía experimental que ha sido ampliamente imitada y que influyó en una era de diseño gráfico.

Sin un entrenamiento de diseño formal, Carson tomó por asalto el mundo del diseño, volcando las convenciones y rompiendo las reglas tradicionales que ni siquiera sabía que existían.
Su trabajo ha sido publicado en revistas y periódicos en todo el mundo, incluyendo Eye, Idea, The New York Times, The Guardian, Metropolis, Domas, Wired y Émigré. Un artículo de Newsweek opinaba sobre la trayectoria de Carson: «Cambió la cara pública del diseño gráfico«.

Lunes 28 de mayo
A las 19:00 h
ESdesign, Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Avinguda de Josep Tarradellas i Joan, 171
L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.
Gratuito con inscripción

Carson_2