Photomorfosis

(CAT)
Una exposició de fotografia experimental amb la participació d’Axel Calatayud, Arcángela Regis -membre del col·lectiu Grrr -, Laia Sala i Joan Teixidor.

Axel Calatayud (Mèxic 1988), és explorador de tècniques fotogréfiques i resident a Barcelona. Arcángela Regis (Barcelona 1974), és fotògrafa i dissenyadora gràfica de formació, s’interessa des dels seus inicis a l’IEFC de Barcelona, ​​a la part més experimental i analògica de la fotografia, realitzant la majoria dels seus projectes personals amb la tècnica del fotograma i experimentant al laboratori. Laia Sala (Barcelona 1972), després de finalitzar els seus estudis a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya focalitza la seva carrera professional en la pràctica artística i la docència. Des del primer moment mostra interès en aquells aspectes de la fotografia que tenen relació amb els processos analògics. Joan Teixidor (Barcelona, ​​1977), sociòleg, fotògraf. Interessat en la fotografia matèrica que treballa el diari fotogràfic, el reportatge, el retrat, el paisatge o el fotograma. Els seus projectes es basen progressivament en el procés fotogràfic en si mateix.

Centre de creació La Contra
Purisima Concepció 9
Poble Sec, Barcelona
Inauguració
Dissabte 7 d’abril
A les 19:00 h
Exposició
Fins el 12 de maig
Horari
Divendres i dissabtes
De 19:00 a 21:00 h

Facebook
Més informació

Photomorfosis

 

Photomorfosis

(CAST)
Una exposición de fotografía experimental con la participación de Axel Calatayud, Arcangela Regis –miembro del colectivo Grrr -, Laia Sala y Joan Teixidor.

Axel Calatayud (Méjico 1988) es explorador de técnicas fotogréficas y residente en Barcelona. Arcangela Regis (Barcelona 1974) es fotógrafa y diseñadora gráfica de formación, se interesa desde sus inicios en el IEFC de Barcelona, en la parte más experimental y analógica de la fotografía, realizando la mayoría de sus proyectos personales con la técnica del fotograma y experimentando en el laboratorio. Laia Sala (Barcelona 1972) tras finalizar sus estudios en el Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya focaliza su carrera profesional en la práctica artística y la docencia. Desde el primer momento muestra interés en aquellos aspectos de la fotografía que tienen relación con los procesos analógicos. Joan Teixidor (Barcelona, 1977), sociólogo, fotógrafo. Interesado en la fotografía matérica que trabaja el diario fotográfico, el reportaje, el retrato, el paisaje o el fotograma. Sus proyectos se basan progresivamente en el proceso fotográfico en sí mismo.

Centre de creació La Contra
Purisima Concepció 9
Poble Sec, Barcelona
Inauguración
Sábado 7 de abril
A las 19:00 h
Exposición
Hasta el 12 de mayo
Horario
Viernes y sábados
De 19:00 a 21:00 h

Facebook
Más información