ADG Jury Talk

(CAT)
ADG Jury Talk, centrat en el disseny editorial amb dos ponents de luxe: Irma Boom i Anna Haas. Ambdues formen part del jurat dels Premis ADG Laus 2018 i tindrem la sort de trobar-nos amb elles en una taula rodona moderada per Daniel Ayuso, president de l’ADG-FAD.

Irma Boom és una dissenyadora gràfica neerlandesa i referent en el disseny editorial. Ha rebut multitud de premis i destaca per ser la dissenyadora més jove a rebre el prestigiós Premi Gutenberg. Ha creat al voltant de 200 llibres incloent el SHV Think Book (1996), el llibre més important de la seva carrera.

Anna Haas és una dissenyadora gràfica i il·lustradora suïssa. El 2011 va crear el seu propi estudi de disseny i el 2014 va cofundar (i des de llavors, presideix) l’associació Illustratoren Schweiz, amb l’aspiració de promoure i connectar als il·lustradors suïssos.
La trobada serà en anglès.

Dijous 12 d’abril de 2018
A les19:00 h
Sala C, Disseny Hub Barcelona (entrada Glòries 3)
Entrada: 5€
Socis ADG-FAD gratuït
Aforament limitat, reserves aquí.

 

ADG Jury Talk

(CAST)
ADG Jury Talk, centrado en el diseño editorial con dos ponentes de lujo: Irma Boom y Anna Haas. Ambas forman parte del jurado de los Premios ADG Laus 2018 y tendremos la suerte de encontrarnos con ellas en una mesa redonda moderada por Daniel Ayuso, presidente de ADG-FAD.

Irma Boom es una diseñadora gráfica neerlandesa y referente en el diseño editorial. Ha recibido multitud de premios y destaca por ser la diseñadora más joven en recibir el prestigioso Premio Gutenberg. Ha creado alrededor de 200 libros incluyendo el SHV Think Book (1996), el libro más importante de su carrera.

Anna Haas es una diseñadora gráfica e ilustradora suiza. En 2011 creó su propio estudio de diseño y en 2014 cofundó (y desde entonces, preside) la asociación Illustratoren Schweiz, con la aspiración de promover y conectar a los ilustradores suizos.
Este encuentro será en inglés.

Jueves, 12 de abril 2018
A las 19:00 h
Sala C, Disseny Hub Barcelona (entrada Glòries 3)
Entrada: 5 euros
Socios ADG-FAD gratuito
Aforo limitado, reservas aquí.

 

25f6b5e3-2736-44e9-b21a-4cc8993289ac