Cyrus Highsmith a Barcelona

(CAT)
L’àrea de disseny gràfic d’Elisava convida al llorejat dibuixant de lletres i artista Cyrus Highsmith perquè ofereixi a l’Escola una xerrada sobre el seu treball.

A la conferència, titulada “Dibujos grandes, simples, pequeños y complicados”, Highsmith tractarà les possibles contradiccions en el disseny de tipografies i parlarà sobre les seves pròpies obsessions amb la forma, la repetició i diferents tipus de dibuix. El més probable és que s’animi a realitzar-la directament en espanyol amb algunes intervencions en anglès.

Cyrus Highsmith és autor de l’aclamat manual «Entre párrafos: fundamentos de tipografía» (Campgràfic), que no només va escriure sinó que també va il·lustrar. La seva fundició tipogràfica, Occupant Fonts, inclou dotzenes dels seus tipus de lletra originals.
A més, és professor de disseny de tipus a Rhode Island School of Design. El 2015, va rebre el Premi Gerrit Noordzij per la seva extraordinària contribució als camps del disseny tipogràfic, la tipografia i l’educació en tipografia. El 2017, va ser nomenat Director Creatiu per al desenvolupament de tipografia llatina en Morisawa USA.

Dimecres 28 de febrer de 2018
A les 19:15 h
Elisava, La Rambla, 30-32
Sala Aleix Carrió (1ª planta)

Cyrus H._1

 

Cyrus Highsmith en Barcelona

(CAST)
El área de diseño gráfico de Elisava invita al laureado dibujante de letras y artista Cyrus Highsmith para que ofrezca una charla sobre su trabajo.

En la conferencia, titulada “Dibujos grandes, simples, pequeños y complicados”, Highsmith tratará las posibles contradicciones en el diseño de tipografías y hablará sobre sus propias obsesiones con la forma, la repetición y diferentes tipos de dibujo. Lo más probable es que se anime a realizarla directamente en español con algunas intervenciones en inglés.

Cyrus Highsmith es autor del aclamado manual “Entre párrafos: fundamentos de tipografía” (Campgràfic), que no sólo escribió si no que también ilustró. Su fundición tipográfica, Occupant Fonts, incluye docenas de sus tipos de letra originales.
Además, es profesor de diseño de tipos en Rhode Island School of Design. En 2015, recibió el Premio Gerrit Noordzij por su extraordinaria contribución a los campos del diseño tipográfico, la tipografía y la educación en tipografía. En 2017, fue nombrado Director Creativo para el desarrollo de tipografía latina en Morisawa USA.

Miércoles 28 de febrero de 2018
A las 19:15 h
Elisava, La Rambla, 30-32
Sala Aleix Carrió (1ª planta)

Cyrus H._3 Cyrus H._4