ADG Big Talk, 3 Massanes

(CAT)
L’Escola Massana, referent històric de la creativitat i disseny a Barcelona, va encetar el nou curs amb nova seu a la plaça de la Gardunya, deixant enrere l’emblemàtic Hospital de la Santa Creu. Aprofitant aquest trasllat, l’escola va decidir convocar els professionals del disseny gràfic a repensar i redissenyar tota la seva identitat visual en un concurs obert i remunerat, assessorat per l’ADG. Es van rebre més de 40 candidatures d’entre les quals el jurat en va triar 3 com a finalistes –Opisso, Lo Siento i Bendita Gloria– per presentar proposta.

El briefing pels finalistes parlava d’adaptar-se i adaptar la identitat de l’escola, des de la contemporaneïtat, als nous reptes del s.XXI, de l’empoderament d’alumnes per apropiar-se física i conceptualment de la nova escola, així com d’empoderar el barri per apropiar-se de la nova seu i fusionar un teixit social que conviu des de 1929. Es buscava una nova identitat, valenta, sense por a no conservar res de l’antic logotip i sistema visual.

L’ADG Big Talk 2018 presenta les 3 solucions dels 3 estudis finalistes a un mateix problema, i, per fer-ho, hem convidat a Opisso, Lo Siento i Bendita Gloria a repetir la presentació que van fer davant del jurat del Concurs de la Massana. Ens endinsaran en les 3 formalitzacions de la nova identitat i escoltarem la seva conceptualització a partir del briefing que van rebre, que reproduiran els representants de Massana que també ens acompanyaran.

Dimecres 28 de febrer 2018
A les 19:00 h
Auditori Disseny Hub Barcelona
Entrada: 5 euros
Gratuït per als socis del FAD

Aforament limitat, reserves aquí

ADG BigTalk

 

ADG Big Talk, 3 Massanes
(CAST)
La Escuela Massana, referente histórico de la creatividad y diseño en Barcelona, comenzó el nuevo curso con nueva sede en Plaça de la Gardunya, dejando atrás el emblemático Hospital de la Santa Creu. Aprovechando este traslado, la escuela decidió convocar a los profesionales del diseño gráfico a repensar y rediseñar toda su identidad visual en un concurso abierto y remunerado, asesorado por ADG. Se recibieron más de 40 candidaturas de entre las cuales el jurado eligió 3 finalistas –Opisso, Lo Siento y Bendita Gloria– para presentar propuesta.

El briefing para los finalistas hablaba de adaptarse y adaptar la identidad de la escuela, desde la contemporaneidad, a los nuevos retos del s.XXI, del empoderamiento de alumnos para apropiarse física y conceptualmente de la nueva escuela, así como de empoderar al barrio para hacerse suya la nueva sede y fusionar un tejido social que convive desde 1929. Se buscaba una nueva identidad, valiente, sin miedo a no conservar nada del antiguo logotipo y sistema visual.

El ADG Big Talk 2018 presenta las 3 soluciones de los 3 estudios finalistas a un mismo problema, y, para hacerlo, hemos invitado a Opisso, Lo Siento y Bendita Gloria a repetir la presentación que hicieron ante el jurado del concurso de la Massana. Nos adentrarán en las 3 formalizaciones de la nueva identidad y escucharemos su conceptualización a partir del briefing que recibieron, que reproducirán los representantes de Massana que también nos acompañarán.

Miércoles 28 de febrero 2018
A las 19:00 h
Auditorio Disseny Hub Barcelona
Entrada: 5 euros
Gratuito para los socios del FAD

Aforo limitado, reservas aquí