Taula rodona del MUDIC sobre els límits i evolució del concepte interfície

El Màster Universitari en Estudis Interdisciplinaris en Disseny i Comunicació (MUDIC) presenta el llibre “Las leyes de la interfaz. Diseño, ecología, evolución, tecnología”, de Carlos A. Scolari, professor del MUDIC i de la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona) especialitzat en l’estudi de la nova ecologia dels mitjans.

La conferència-presentació anirà acompanyada d’una taula rodona que pretén portar la idea d’interfície molt més enllà del digital fins convertir-la en un concepte fonamental no només per entendre sinó, sobretot, per transformar el món que ens envolta. En aquest nou context l’escola, els partits polítics o les universitats podrien ser considerats interfícies en crisi que reclamen un redisseny urgent.

La taula rodona, moderada per Ariel Guersenzvaig, Director de l’MUDIC, comptarà amb la participació de Carlos A. Scolari; Rosa Llop, dissenyadora, professora del MUDIC, directora del Màster en Disseny de Projectes per a Internet i membre del col·lectiu Grrr; i Jonathan Chacón, Professor del MUDIC i Head of Human Side of Technology Research Area d’ELISAVA.

Dimecres 14 de febrer de 2018
A les 19:00 h.
ELISAVA (La Rambla, 30-32).
Sala Aleix Carrió (1a planta)

interfaz_Rosa_Llop

 

Mesa redonda del MUDIC sobre los límites y evolución del concepto interfaz

El Máster Universitario en Estudios Interdisciplinarios en Diseño y Comunicación (MUDIC) presenta el libro “Las leyes de la interfaz. Diseño, ecología, evolución, tecnología”, de Carlos A. Scolari, profesor del MUDIC y de la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona) especializado en el estudio de la nueva ecología de los medios.

La conferencia-presentación irá acompañada de una mesa redonda que pretende llevar la idea de interfaz mucho más allá de lo digital hasta convertirla en un concepto fundamental no solo para entender sino, sobre todo, para transformar el mundo que nos rodea. En este nuevo contexto la escuela, los partidos políticos o las universidades podrían ser considerados interfaces en crisis que reclaman un rediseño urgente.

La mesa redonda, moderada por Ariel Guersenzvaig, Director del MUDIC, contará con la participación de Carlos A. Scolari; Rosa Llop, diseñadora, profesora del MUDIC, directora del Máster en Diseño de Proyectos para Internet y miembro del colectivo Grrr; y Jonathan Chacón, Profesor del MUDIC y Head of Human Side of Technology Research Area de ELISAVA.

Miércoles 14 de febrero de 2018
A las 19:00 h.
ELISAVA (La Rambla, 30-32).
Sala Aleix Carrió (1ª planta)