Impressions sobtades aleatòries

mestres, espai circumstancial presenta nova exposició dedicada a la impressió tipogràfica utilitzant tipus de fusta i plom.

Una selecció de treballs de Joan Pujagut, membre del col·lectiu Grrr, entre els quals es troben cartells realitzats per estudiants de BAU, Centre Universitari de Disseny, al taller de tipografía del Centre.
A més en l’exposició es podran veure un parell dels seus projectes personals.
10 (+1) Refranes tipográficos, és una carpeta d’edició limitada, que reprodueix alguns refranys populars amb humor i tipografia.
Impresiones súbitas aleatorias és la segona edició d’un joc de cartes molt peculiar, amb interjeccions de l’idioma espanyol, que també en edició limitada, podrà adquirir-se durant els dies de la mostra.
Una exposició especialment dedicada a tots els lletraferits.
mestres, espai circumstancial
passatge Maiol 10, Barcelona
Dijous 8 de febrer
De 19:00 a 22:00 h
9, 10 i 11 de febrer
De 17:00 a 20:30 h

impressions sobtades_posts_2

impressions sobtades_posts_3

 

Impresiones súbitas aleatorias

mestres, espai circumstancial presenta nueva exposición dedicada a la impresión tipográfica utilizando tipos de madera y plomo.

Una selección de trabajos de Joan Pujagut, miembro del colectivo Grrr, entre los que se encuentran carteles realizados por estudiantes de BAU, Centro Universitario de Diseño, en el taller de tipografía del Centro.
Además en la exposición podrán verse un par de sus proyectos personales.
10 (+1) Refranes tipográficos, es una carpeta de edición limitada, que reproduce algunos refranes populares con humor y tipografía.
Impresiones súbitas aleatorias es la segunda edición de un juego de cartas muy peculiar, con interjecciones del idioma español, que también en edición limitada, podrá adquirirse durante los días de la muestra.
Una exposición especialmente dedicada a todos los letraheridos.

mestres, espai circunstancial
passatge maiol 10, Barcelona
Jueves 8 de febrero
De 19:00 a 22:00 h
9, 10 y 11 de febrero
De 17:00 a 20:30 h