Aprenents de poeta

CAT
Professors i col·laboradors de Idep Barcelona presenten la seva aproximació a la poesia visual de Joan Brossa a través de diferents propostes, ja siguin lliures o encàrrecs professionals, que posen en relleu l’impacte que Brossa ha tingut en la seva obra.

Una mostra d’admiració i d’agraïment dels aprenents de poeta al gran mestre.
Amb la participació de Xavier Alamany, Josep Basora, Bendita Gloria, Brain and Beast, Juan Cardosa, Cocolia, Meritxell Duran, Esiete, Xavier Grau, Hey, Ferran Izquierdo, Javier Jaén, Enric Jardí, Mikel Jaso, Marcel Juan & Jofre Sanfeliu, Ladissenyadora, Lo siento, Manuel Moranta, Mucho, Carles Murillo, Xavi Palouzié, Juanra Pastor, Querida i Andrés Requena.

Inauguració
Divendres 19 de gener
A les 19:00 h.

Exposició
Del 19 de gener al 28 de Febrer de 2018
Idep Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 461

Facebook

 

Brossa_Idep

 

 

Aprendices de poeta

CAST
Profesores y colaboradores de Idep Barcelona presentan su aproximación a la poesía visual de Joan Brossa a través de distintas propuestas, ya sean libres o encargos profesionales, que ponen de relieve el impacto que Brossa ha tenido en su obra.

Una muestra de admiración y de agradecimiento de los aprendices de poeta al gran maestro.

Con la participación de Xavier Alamany, Josep Basora, Bendita Gloria, Brain and Beast, Juan Cardosa, Cocolia, Meritxell Duran, Esiete, Xavier Grau, Hey,  Ferran Izquierdo, Javier Jaén, Enric Jardí, Mikel Jaso, Marcel Juan & Jofre Sanfeliu, Ladissenyadora, Lo siento, Manuel Moranta, Mucho, Carles Murillo, Xavi Palouzié, Juanra Pastor, Querida y Andrés Requena.

Inauguración
Viernes 19 de enero
A las 19:00 h.

Exposición
Del 19 de enero al 28 de febrero de 2018
Idep Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 461

Facebook