Tertúlies c de c. Direcció creativa

(CAT)
Per començar 2018, dedicarem la propera tertúlia a la direcció creativa. Fidels al format de les trobades, comptarem amb tres directors creatius de Barcelona. Cada un desvetllarà el seu Top 5 + 1: cinc projectes que no siguin seus i els semblin particularment destacables pel que fa a direcció creativa, més un projecte propi.

Així, en una hora i mitja, descobrirem o tornarem a veure 18 brillants projectes publicitaris. Amb la participació de Carlos de Javier (Contrapunt), Maite Carrillo (The Backroom) i Tomás Ferrándiz (Temps BBDO).

Un cop acabades les ponències, els assistents podran gaudir d’una bona cervesa freda, gentilesa de Moritz.

Dimecres 17 de gener
A les 20:00 h.
Fabrica Moritz, Barcelona
Ronda de Sant Antoni, 39-41
Entrada gratuïta per a socis.
No socis 4 €.

c de c_1 c de c_2 c de c_3

 

Tertulias c de c. Dirección creativa

(CAST)
Para empezar 2018, dedicamos la próxima tertulia a la dirección creativa. Fieles al formato de los encuentros, contaremos con tres directores creativos de Barcelona. Cada uno desvelará su Top 5 + 1: cinco proyectos que no sean suyos y les parezcan particularmente destacables en cuanto a dirección creativa, más un proyecto propio.

Así, en una hora y media, descubriremos o volveremos a ver 18 brillantes proyectos publicitarios. Con la participación de Carlos de Javier (Contrapunto), Maite Carrillo (The Backroom) y Tomás Ferrándiz (Tiempo BBDO)

Una vez terminadas las ponencias, los asistentes podrán disfrutar de una buena cerveza fría, gentileza de Moritz.

Miércoles 17 de enero
A las 20:00 h.
Fabrica Moritz, Barcelona
Ronda de Sant Antoni, 39 – 41
Entrada gratuita para socios.
No socios 4€.