Give print a chance 2017

(CAT)
Print Workers Barcelona presenta Give print a chance, mercat de serigrafia de Barcelona que enguany celebrarà la seva 4a edició. Aquest any comptarà amb doble participació d’artistes respecte a anys anteriors i dos espais d’exposició i venda: la seu de Print Workers Barcelona, ​​i a l’Escola Visions.

Tots dos espai estan situats al barri de Gràcia a 5 minuts l’un de l’altre. En aquesta edició comptarem amb més de 40 artistes, un autènticwho is who de la serigrafia a Barcelona i amb diversos guest stars europeus i llatinoamericans a més del millor de l’escena local.

Entre els participants es troba Lauren Press, el projecte-estudi de Arcángela Regis, membre del col·lectiu Grrr.

Print Workers
Quevedo 28
Escola Visions
Igualada 4
Dissabte 2 de desembre
De 10 a 21h
Diumenge 3 de desembre
De 11h a 20: 30h
Entrada lliure

GivePrint AChance

 

Give print a chance 2017

(CAST)
Print Workers Barcelona presenta Give print a chance, mercado de serigrafía de Barcelona que este año celebrará su 4ª edición.

Este año contará con doble participación de artistas respecto a años anteriores y dos espacios de exposición y venta: la sede de Print Workers Barcelona, y en la Escola Visions. Ambos espacio están situados en el barrio de Gràcia a 5 minutos el uno del otro.

En esta edición contaremos con más de 40 artistas, un auténtico who is who de la serigrafía en Barcelona y con varios guest stars europeos y latinoamericanos además de lo mejorcito de la escena local.

Entre los participantes se encuentra Lauren Press, el proyecto-estudio de Arcangela Regis, miembro del colectivo Grrr.

Print Workers
Quevedo 28
Escola Visions
Igualada 4

Sábado 2 de diciembre
De 10 a 21h
Domingo 3 de diciembre
De 11h a 20:30h
Entrada libre