Josep Pla-Narbona al Museu del Disseny

(CAT)
El Centre de Documentació del Museu del Disseny acull la presentació de la publicació Crits a la paret i poemes visuals. Josep Pla-Narbona. Cartells 1947-2004.

Amb textos d’Anna Calvera i pròleg de Pilar Vélez, aquest volum esdevé el primer de la Col·lecció Imprescindibles, que neix amb voluntat de posar a l’abast de tothom una sèrie de treballs sobre autors, moviments o etapes representades en les col·leccions del Museu del Disseny.
La presentació inclou una taula rodona en què Pla-Narbona conversarà amb Andreu Balius (membre del col·lectiu Grrr), Maria Baxauli, Enric Huguet, Lluís Morillas i Peret.

Dimecres, 29 de novembre de 2017
A les 19:00 h
Museu del Disseny de Barcelona
Entrada gratuïta

Pla_Narbona

 

Josep Pla-Narbons en el Museu del Disseny

(CAST)
El Centro de Documentación del Museu del Disseny acoge la presentación de la publicación Crits a la paret i poemes visuals. Josep Pla-Narbona. Cartells 1947-2004.
Con textos de Anna Calvera y prólogo de Pilar Vélez, este volumen es el primero de la Col·lecció Imprescindibles, que nace con la voluntad de poner al alcance de todos una serie de trabajos sobre autores, movimientos o etapas representadas en las colecciones del Museu del Disseny.
La presentación incluye una mesa redonda en la que Pla-Narbona conversará con Andreu Balius (miembro del colectivo Grrr), Maria Baxauli, Enric Huguet, Lluis Morillas y Peret.

Miércoles 29 de noviembre de 2017
A las 19:00 h
Museu del Disseny de Barcelona
Entrada gratuita