Lectures de Disseny Gràfic

(CAT)
Jarret Fuller és el responsable d’un magnífic web, Graphic Design Readings, que reuneix una col·lecció de textos canònics, textos recomanats per les persones que entrevista setmanalment en el seu podcast Scratching the Surface, i també els seus textos favorits sobre disseny gràfic.

Un web que serveix com a biblioteca gratuïta d’assajos introductoris, llibres i teoria, crítica i pràctica del disseny gràfic, així com textos sobre camps relacionats, com la crítica cultural, la fotografia i l’arquitectura.

Un projecte del que els membres de Grrr sentim una sana enveja i que entronca amb la filosofia del col·lectiu.

Absolutament recomanat

graphicDesignReadings_1

 

Lecturas de Diseño Gráfico

(CAST)
Jarret Fuller es el responsable de una magnifica web, Graphic Design Readings, que reúne una colección de textos canónicos, textos recomendados por las personas que entrevista semanalmente en su podcast Scratching the Surface , y también sus textos favoritos sobre diseño gráfico.

Una web que sirve como biblioteca gratuita de ensayos introductorios, libros y teoría, crítica y práctica del diseño gráfico, así como textos sobre campos relacionados, como la crítica cultural, la fotografía y la arquitectura.

Un proyecto del que los miembros de Grrr sentimos una sana envidia y que entronca con la filosofía del colectivo.

Absolutamente recomendado

graphicDesignReadings_2