ADGTalk, nova temporada

(CAT)
ADG segueix amb les seves xerrades sobre disseny gràfic. Aquest any comencen la temporada parlant de vins i de la gràfica associada a ells de la mà de dos estudis especialitzats en aquest tipus de comunicació. Ni més ni menys que Estudi JJ Bertran i Atipus.

L’Estudi JJ Bertran des del seu estudi al barri de Gràcia a Barcelona van ser els guanyadors d’un ADG Laus Or pel seu treball amb el vi El Vuit 2013.

Atipus, en l’epicentre del 22 @, també a Barcelona han conquerit les millors enoteques del país per les seves seductors dissenys d’etiquetes.

En aquest ADG Talk, Joan Josep Bertran i Eduard Duch ens presentaran els seus dissenys d’etiquetes de vi més destacats; una cita especial per a professionals i estudiants de disseny gràfic i com no per als amants del vi.

Dimecres 27 de setembre 2017
A les 19: 00h
Disseny Hub Barcelona

Aforament limitat, reserves aquí

JJBertran & Atipus

 

ADGTalk, nueva temporada

(CAST)
ADG sigue con sus charlas sobre diseño gráfico. Este año empiezan la temporada hablando de vinos y de la gráfica asociada a ellos de la mano de dos estudios especializados en este tipo de comunicación. Ni más ni menos que Estudi JJ Bertran y Atipus.

El Estudi JJ Bertran desde su estudio en el barrio de Gràcia en Barcelona fueron los ganadores de un ADG Laus Oro por su trabajo con el vino El Vuit 2013.

Atipus, en el epicentro del 22@, también en Barcelona han conquistado las mejores enotecas del país por sus seductores diseños de etiquetas.

En este ADG Talk, Joan Josep Bertran y Eduard Duch nos presentarán sus diseños de etiquetas de vino más destacados; una cita especial para profesionales y estudiantes de diseño gráfico y como no para los amantes del vino.

Miércoles 27 de septiembre 2017
A las 19:00h
Disseny Hub Barcelona

Aforo limitado, reservas aquí

JJBertran & Atipus_1