Experimentar el Disseny editorial

(CAT)
El passat mes de juliol va tenir lloc a Prats de Lluçanès l’exposició «Projectes de disseny editorial. La Trencadansa de Prats de Lluçanès «. La mostra va recollir experiències i projectes editorials plantejats pels estudiants d’Ensenyament Superior de Disseny del ESDAP Barcelona Llotja del quart curs de Disseny Gràfic a l’assignatura Publicacions analògiques i digitals, impartida per Montse Noguera i Muntadas.

Els projectes van consistir en experimentar, idear i formalitzar una publicació editorial a partir dels continguts històrics i culturals existents sobre la Trencadansa de Prats de Lluçanès, una de les danses més representatives d’aquesta localitat. En els resultats dels projectes es fa patent el paper del dissenyador com a agent cultural entre l’editor i el lector.

Amb la participació dels estudiants Carlos Anguís, Jordi Borrull, Sergi Gil, Jessica Heredia, Rubén Lopez, Guillem López, Irene Merino, Laura Padilla, Jaime Pastor i Irene Sunyer.

Més informació

Esdap_1 Esdap_2 Esdap_3

Experimentar el Diseño editorial

(CAST)
El pasado mes de julio tuvo lugar en Prats de Lluçanès la exposición “Projectes de disseny editorial. La Trencadansa de Prats de Lluçanès”. La muestra recogió experiencias y proyectos editoriales planteados por los estudiantes de Enseñanza Superior de Diseño del ESDAP Barcelona Llotja del cuarto curso de Diseño Gráfico en la asignatura Publicaciones analógicas y digitales, impartida por Montse Noguera Muntadas.

Los proyectos consistieron en experimentar, idear y formalizar una publicación editorial a partir de los contenidos históricos y culturales existentes sobre la Trencadansa de Prats de Lluçanès, una de les danzas más representativas de esta localidad. En los resultados de los proyectos se hace patente el rol del diseñador como agente cultural entre el editor y el lector.

Con la participación de los estudiantes Carlos Anguís, Jordi Borrull, Sergi Gil, Jessica Heredia, Rubén Lopez, Guillem López, Irene Merino, Laura Padilla, ,Jaime Pastor, Irene Sunyer.

Más información

Esdap_4 Esdap_5 Esdap_6