10 anys de Festa

(CAT)

Una trobada de gent interessada en el disseny gràfic en el que esperem compartir amb vosaltres sessions de micro obert, reflexions, barbacoes, alguna que altra cervesa, crítiques, guateques, dubtes, paella, amistat i amor pel disseny gràfic i la Festa del Grafisme de Portbou.

Volem reflexionar, pensar, debatre i criticar tot el que hem fet perquè les properes edicions de la Festa siguin encara més obertes, col·laboratives i interessants.

Vine i parlem.

Mes informació

10Festa_love_blog Grrr

 

10 años de Festa

(CAST)
Un encuentro de gente interesada en el diseño gráfico en el que esperamos compartir con vosotros sesiones de micro abierto, reflexiones, barbacoas, alguna que otra cerveza, críticas, guateques, dudas, paella, amistad y amor por el diseño gráfico y la Festa del Grafisme de Portbou.

Queremos reflexionar, pensar, debatir y criticar todo lo que hemos hecho para que las próximas ediciones de la Festa sean aun más abiertas, colaborativas e interesantes.

Ven y hablamos.

Más información