L’estudi Spassky Fischer a Elisava

[CAT]
Thomas Petitjean i Manon Bruet de l’estudi Spassky Fischer són els convidats per l’àrea de Disseny Gràfic dels Màsters d’Elisava per impartir una conferència «sobre el disseny gràfic concret, sobre un disseny, un tipus de lletra, la forma que no necessàriament segueix la funció, sobre els nostres inicis, el nostre amor pels sistemes, pels errors del sistema, sobre idees bàsiques, sobre els límits de tot això i el futur de les coses «.

Spassky Fischer és un estudi de disseny gràfic fundat a París en 2014. Combinant disseny gràfic, direcció d’art i fotografia, treballa principalment en els camps artístics i culturals. Des 2014, l’estudi està a càrrec de tota la comunicació i identitat del museu MAC VAL (Museu d’Art Contemporani de Vall-de-Marne) i, des 2016, es fan càrrec del Mucem (Museu de les civilitzacions d’Europa i la Mediterrània) en Marsella.

Dijous 1 de juny
A les 19:00 h
Elisava, Sala Aleix Carrió
La Rambla, 30-32, Barcelona

Formulari d’assistència

Spassky Fischer_1 Spassky Fischer_2 Spassky Fischer_3

El estudio Spassky Fischer en Elisava

[CAST]
Thomas Petitjean y Manon Bruet del estudio Spassky Fischer son los invitados por el área de Diseño Gráfico de los Másters de Elisava para impartir una conferencia “sobre el diseño gráfico concreto, sobre un diseño, un tipo de letra, la forma que no necesariamente sigue la función, sobre nuestros inicios, nuestro amor por los sistemas, por los fallos del sistema, sobre ideas básicas, sobre los límites de todo esto y el futuro de las cosas”.
Spassky Fischer es un estudio de diseño gráfico fundado en París en 2014. Combinando diseño gráfico, dirección de arte y fotografía, trabaja principalmente en los campos artísticos y culturales. Desde 2014, el estudio está a cargo de toda la comunicación e identidad del museo MAC VAL (Museo de Arte Contemporáneo de Valle del Marne) y, desde 2016, se hacen cargo del Mucem (Museo de las civilizaciones de Europa y el Mediterráneo) en Marsella.

Jueves 1 de junio
A las 19:00 h
Elisava, Sala Aleix Carrió
La Rambla, 30-32, Barcelona

Formulario de asistencia