36 Days of Type

[CAT]
Tot va començar quan Nina Sans i Rafa Goicochea, dissenyadors gràfics establerts a Barcelona, ​​es van posar el repte de dissenyar alguna cosa nova cada dia i moure-ho a través de les xarxes socials, com una forma d’experimentar amb el seu treball en paral·lel al seu treball professional de cada dia.
Després van obrir el projecte a altres dissenyadors, creatius, tipògrafs i il·lustradors.

La primera exposició del projecte 36 Days of Type, una mostra dedicada al lettering, la tipografia i la il·lustració amb obres de més de 200 artistes nacionals i internacionals presentada en el nou estudi de Vasava.
Aquesta exposició mostra una part de la feina realitzada durant les 3 primeres edicions. Una mostra que inclou obres impreses de 216 artistes juntament amb una selecció d’obres físiques i projeccions al voltant de la tipografia i les seves infinites possibilitats gràfiques.

Calendari de les properes activitats

Dissabte 6 de maig
Taller 36 days X Cocolia
De 10 a 14 h.
Sábado sabadete Cocolia en el cassete
Inscripcions

Dimecres 10 de maig
De 18:30 a 21 h
Exposició oberta al públic

Dijous 11 de maig
Xerrada 36 Days & Friends
De 19:30 a 21:30 h
Mariano Pascual, Victor Bregante, Núria Madrid & Cristian Malagón, Ameskeria
Inscripcions

Divendres 12 de maig
Closing Party
De 19 a 22 h

Vasava, Aragó 14

Vasava_36 days_blog_grrr_

 

 

36 Days of Type

[CAST]
Todo empezó cuando Nina Sans y Rafa Goicochea, diseñadores gráficos afincados en Barcelona, se pusieron el reto de diseñar algo nuevo cada día y moverlo a través de las redes sociales, como una forma de experimentar con su trabajo en paralelo a su trabajo profesional de cada día.
Después abrieron el proyecto a otros diseñadores, creativos, tipógrafos e ilustradores.

La primera exposición del proyecto 36 Days of Type, una muestra dedicada al lettering, la tipografía y la ilustración con obras de más de 200 artistas nacionales e internacionales presentada en el nuevo estudio de Vasava.
Esta exposición muestra una parte del trabajo realizado durante las 3 primeras ediciones. Una muestra que incluye obras impresas de 216 artistas junto con una selección de obras físicas y proyecciones en torno a la tipografía y sus infinitas posibilidades gráficas.

Calendario de las próximas actividades

Sábado 6 de mayo
Taller 36 days X Cocolia
De 10 a 14 h.
Sábado sabadete Cocolia en el cassete
Inscripciones

Miércoles 10 de mayo
De 18:30 a 21 h
Exposición abierta al público

Jueves 11 de mayo
Charla 36 Days&Friends
19:30 a 21:30 h
Mariano Pascual, Victor Bregante, Nuria Madrid&Cristian Malagón, Ameskeria
Inscripciones

Viernes 12 de mayo
Closing Party
De 19 a 22 h

Vasava, Aragó 14