Lletraferits 2017 a verkami

[CAT]

Andreu Balius, membre del col·lectiu Grrr té una proposta a verkami per a l’edició de l’anuari Lletraferits 2017: reflexions al voltant de la lletra.

Lletraferits és un col·lectiu de dissenyadors gràfics, dissenyadors de tipografia, docents, impressors, investigadors i historiadors en disseny i amants de la tipografia, en general.

Es reuneixen un cop l’any per compartir experiències, xerrar i presentar alguns dels projectes que estan desenvolupant.

Pensen que les seves reflexions i experiències poden compartir amb un major nombre de persones, per això l’any passat van decidir escriure una sèrie d’articles que recullen algunes de les ponències presentades durant aquestes trobades informals i terriblement lúdics.

Si estàs interessat a participar aquí tens el link.

https://www.verkami.com/locale/es/projects/17765-anuario-lletraferits-2017-reflexiones-en-torno-a-la-letra

Lletraferits 2017 en verkami

[CAST]
Andreu Balius, miembro del colectivo Grrr tiene una propuesta en verkami para la edición del anuario Lletraferits 2017: reflexiones en torno a la letra.

Lletraferits es un colectivo de diseñadores gráficos, diseñadores de tipografía, docentes, impresores, investigadores e historiadores en diseño y amantes de la tipografía, en general.

Se reunen una vez al año para compartir experiencias, charlar y presentar algunos de los proyectos que estan desarrollando.

Piensan que sus reflexiones y experiencias pueden compartirse con un mayor número de personas, por ello el año pasado decidieron escribir una serie de artículos que recogen algunas de las ponencias presentadas durante estos encuentros informales y terriblemente lúdicos.

Si estás interesado en participar aquí tienes el link.

https://www.verkami.com/locale/es/projects/17765-anuario-lletraferits-2017-reflexiones-en-torno-a-la-letra