ADG Jury Talk

[CAT]
Amb quatre ponents de luxe: Jamie McIntyre, Veronica Ditting i Lernert&Sander. Ells també formen part del nostre il·lustre jurat dels Premis ADG Laus 17.

Jamie McIntyre és director d’art senior a It’s Nice That. Supervisa la part visual de la pàgina web, els seus continguts, les col·laboracions amb marques i és editor de la revista bianual Printed Pages.

Veronica Ditting és directora d’art i dissenyadora gràfica. S’encarrega, entre molts altres projectes, de la direcció d’art de la revista bianual per a dones The Gentlewoman i treballa amb marques com Hermès, Tiffany & Co., COS o Selfridges.

Lernert & Sander són artistes i directors (creatius) que han estat reconeguts per les seves pel·lícules artístiques d’alt nivell conceptual, les seves instal·lacions cridaneres i la seva afició per la moda. El descarat sentit de l’humor del duo neerlandès els ha valgut nombrosos premis, elogis internacionals i el reconeixement de tota la industria gràfica.

També gaudirem d’unes cerveses gentilesa de Moritz.
Recordeu que totes les ponències seran en anglès.
See you soon!

Dijous 30 de març 2017
A les 19:00 h
Disseny Hub Barcelona
Sala C
Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38. Barcelona.
Entrada: 5 euros
Socis FAD gratuït
Aforament limitat

481_adgjurytalk_01

 

ADG Jury Talk
[CAST]

ADG Jury Talk, con cuatro ponentes de lujo: Jamie McIntyre, Veronica Ditting y Lernert&Sander. Ellos también forman parte de nuestro ilustre jurado de los Premios ADG Laus 17.

Jamie McIntyre es director de arte senior en It’s Nice That. Supervisa la parte visual de la página web, sus contenidos, las colaboraciones con marcas y es editor de la revista bianual Printed Pages.

Veronica Ditting es directora de arte y diseñadora gráfica. Se encarga, entre muchos otros proyectos, de la dirección de arte de la revista bianual para mujeres The Gentlewoman y trabaja con marcas como Hermès, Tiffany & Co., COS o Selfridges.

Lernert & Sander son artistas y directores (creativos) que han sido reconocidos por sus películas artísticas de alto nivel conceptual, sus llamativas instalaciones y su afición por la moda. El descarado sentido del humor del dúo holandés les ha valido numerosos premios, elogios internacionales y el reconocimiento de toda la industria gráfica.

También disfrutaremos de unas cervezas por gentileza de Moritz.
Recordad que todas las ponencias son en ingles.
See you soon!

Jueves 30 de marzo 2017
A las 19:00 h
Disseny Hub Barcelona
Sala C
Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38. Barcelona.
Entrada: 5 euros
Socios FAD gratuito
Aforo limitado

Captura de pantalla 2017-03-23 a las 13.00.08