The Happy Film

[CAT]
Projecció del documental sobre Stefan Sagmeister: The Happy Film a Barcelona! Co-dirigit per Ben Nabors i Hillman Curtis.

Stefan Sagmeister accepta l’ingent projecte de canviar la seva personalitat intentant descobrir les causes de la felicitat. Amb l’assessorament d’un psicòleg de confiança, Stefan experimenta a través de tres enfocaments diferents: la meditació, la teràpia i les drogues.

The Happy Film segueix la recerca de Sagmeister i tot el que troba al llarg del procés: alegria, èxtasi, sofriment, canvi, amor i mort. El dissenyador accentua la seva missió amb una col·lecció extravagant de gràfics, taules i proverbis que il·lustren el seu esperit curiós i atrevit.

Divendres 31 de març
A les 19:30 h
Museu del Disseny de Barcelona
Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38
Entrada gratuïta
Places són limitades.
Per més informació i reserves contacteu a [email protected]

 

The_Happy_Film_1 The_Happy_Film_2 The_Happy_Film_3

The Happy Film
[CAST]

Proyección exclusiva en Barcelona del filme documental de Stefan Sagmeister, The Happy Film, codirigido por Ben Nabors y el desaparecido Hillman Curtis.

Stefan Sagmeister acepta el ingente proyecto de cambiar su personalidad intentando descubrir las causas de la felicidad. Con el asesoramiento de un psicólogo de confianza, Stefan experimenta a través de tres enfoques diferentes: la meditación, la terapia y las drogas.

The Happy Film sigue la búsqueda de Sagmeister y todo lo que encuentra a lo largo del proceso: alegría, éxtasis, sufrimiento, cambio, amor y muerte. El diseñador acentúa su misión con una colección extravagante de gráficos, tablas y proverbios que ilustran su espíritu curioso y atrevido.

Viernes 31 de marzo
A las 19:30 h
Museu del Disseny de Barcelona
Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38
Entrada gratuita
Las plazas son limitadas.
Para más información y reservar lugar, contactar con
[email protected]