Tertúlies BCN

[CAT]
Per començar l’any 2017 amb força, la propera trobada del Club de Creatius estarà dedicat a la direcció creativa, la pedra filosofal de la nostra activitat. Els tres ponents són destacats directors creatius amb llarga trajectòria, treballen actualment en tres de les agències més importants del país: Marta Llucià (McCann), Eva Santos (Proximity) i Paco Badia (SCPF).

D’acord amb el format de les nostres tertúlies, els ponents presentaran la seva personal i subjectiva selecció de cinc projectes en els que la direcció creativa els sembli excel·lent. Projectes d’aquí o fora, de molt o poc pressupost i no necessàriament recents. A continuació comentaran un projecte propi recent.
Dijous 19 de gener
A les 20 hores
Fàbrica Moritz Barcelona
Ronda de Sant Antoni 41
Socis del c de c, entrada gratuïta
No socis, entrada 4 euros

c-de-c

 

Tertulias BCN

[CAST]
Para empezar el año 2017 con fuerza, el próximo encuentro del Club de Creativos estará dedicado a la dirección creativa, la piedra filosofal de nuestra actividad. Los tres ponentes son destacados directores creativos con larga trayectoria, trabajan actualmente en tres de las agencias más importantes del país: Marta Llucià (McCann), Eva Santos (Proximity) y Paco Badia (SCPF).

De acuerdo con el formato de nuestras tertulias, los ponentes presentarán su personal y subjetiva selección de cinco proyectos cuya dirección creativa les parezca sobresaliente. Proyectos de aquí o fuera, de mucho o poco presupuesto y no necesariamente recientes. A continuación comentarán un proyecto propio reciente.

Jueves 19 de enero
A las 20 horas
Fábrica Moritz Barcelona
Ronda de Sant Antoni 41
Socios del c de c, entrada gratuita
No socios, entrada 4 euros