Mireia Ruiz, Hospitalent 12 +1 en TeclaSala

[CAT]

Una exposició que vol fer visible la proposta 12+1 que ha tingut lloc a L’Hospitalet consistent en pintar sobre un mateix espai dotze murals  durant els dotze mesos de l’any.

Aquestes accions volen establir una relació entre els artistes i els veïns i persones que transiten per aquest punt geogràfic situat al carrer Rosalia de Castro, a la sortida del metro de la Torrassa. Aquesta intervenció està vinculada a Contorno Urbano, un projecte multidisciplinari amb l’objectiu de cercar noves vies de participació ciutadana a l’espai públic a través de l’art i l’urbanisme.

L’exposició proposa una lectura dels dotze murals realitzats en aquest projecte amb material  fotogràfic i audiovisual, així com obres representatives de cada un dels artistes participants.

La intervenció número 8 li va correspondre a Mireia Ruiz. Aquí us deixem algunes fotos del seu mural.

Centre d’Art Tecla Sala
Avinguda de Josep Tarradellas i Joan, 44
L’Hospitalet de Llobregat
Espai 2
Fins el 15 de gener de 2017
Entrada lliure
De dimarts a dissabte: d’11 a 14 i de 17 a 20 h
Diumenges i festius: d’11 a 14 h
Metro L1 (Torrassa); autobús interurbà L12 i L16

mireia_ruiz_blogrrr_1 mireia_ruiz_blogrrr_2 mireia_ruiz_blogrrr_3

 

Mireia Ruiz, Hospitalent 12 +1 en TeclaSala

[CAST]
Una exposición que quiere hacer visible la propuesta 12 + 1 que ha tenido lugar en Hospitalet consistente en pintar sobre un mismo espacio doce murales durante los doce meses del año. Estas acciones quieren establecer una relación entre los artistas y los vecinos y personas que transitan por este punto geográfico situado en la calle Rosalia de Castro, a la salida del metro de la Torrassa.

Esta intervención esta vinculada a Contorno Urbano, un proyecto multidisciplinar con el objetivo de buscar nuevas vías de participación ciudadana en el espacio público a través del arte y el urbanismo.

La exposición propone una lectura de los doce murales realizados en este proyecto con material fotográfico y au7diovisual, así como con obras representativas de cada uno de los artistas participantes.

La intervención número 8 le correspondió a Mireia Ruiz. Aquí os dejamos algunas fotos de su mural.

Centre d’Art Tecla Sala
Avinguda de Josep Tarradellas i Joan, 44
L’Hospitalet de Llobregat
Espai 2
Hasta el 15 de enero de 2017
Entrada libre
De martes a sábado: de 11 a 14 y de 17 a 20 h
Domingos y festivos: de 11 a 14 h
Metro L1 (Torrassa); autobús interurbano L12 y L16

mireia_ruiz_blogrrr_4 mireia_ruiz_blogrrr_5