Divendres amb… Conrad Roset

[CAT]

Se’l coneix internacionalment per ser un il·lustrador d’estil inconfusible. Ha exposat a galeries i museus de Nova York, Madrid, Londres i San Francisco, entre d’altres, a més d’haver estat reclamat per marques com Filmax i Adidas.


Tanmateix, ha desenvolupat projectes també en altres àrees. El més recent és Gris, un videojoc artístic que, a més de ser un repte per a l’equip que hi ha treballat, és una delícia. Una oportunitat única per conèixer la seva trajectòria, amb primícies incloses.

Divendres 18 de Novembre
A les 20 h
CaixaForum
Av. De Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
Places limitades

conrad_roset_blogrrr_1 conrad_roset_blogrrr_2

 

Viernes con … Conrad Roset

[CAST]
Se le conoce internacionalmente por ser un ilustrador de estilo inconfundible. Ha expuesto en galerías y museos de Nueva York, Madrid, Londres y San Francisco, entre otros, además de haber sido reclamado por marcas como Filmax y Adidas.
No obstante, ha desarrollado proyectos también en otras áreas. El más reciente es Gris, un videojuego artístico que, además de ser un reto para el equipo que ha trabajado en él, es una delicia. Una ocasión única para conocer su trayectoria, con primicias incluidas.
Viernes 18 de Noviembre
A las 20 h
CaixaForum
Av. De Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
Plazas limitadas