Màrius Zorrilla, Commission

[CAT]

En el proper Chill Laus (el 98) ens visita Màrius Zorrilla que, amb Gaizka Sampedro, forma Commission.

Màrius ens explicarà què els va dur a fundar Commission, quines són els seus principals trets d’identitat i què és el que més els motiva per fer la seva feina. En Màrius ens mostrarà diferents projectes que han portat a terme al llarg dels anys, des de projectes més petits, fruit d’una inquietud més artística, fins a encàrrecs més comercials per a importants marques, per l’execució dels quals han disposat de més recursos.

Dimecres 26 d’octubre
A les 19h
Bar La Robadora
Robadors 18, Barcelona 

Entrada: 3 euros
Socis FAD i estudiants acreditats gratuït
Aforament limitat, reserves aquí

chilllaus98

 

Màrius Zorrilla, Commission
[CAST]
En el próximo Chill Laus (el 98) nos visita Màrius Zorrilla quien, junto a Gaizka Sampedro, forma Commission. Màrius nos contará qué les llevó a fundar Commission, cuáles son sus principales señas de identidad y qué es lo que más les motiva para hacer su trabajo. Durante el encuentro, Màrius nos mostrará diferentes proyectos que han llevado a cabo a lo largo de los años, desde proyectos pequeños, fruto de una inquietud más artística, hasta encargos más comerciales para importantes marcas, que han contado con más recursos.

Miércoles 26 de octubre
A las 19h
Bar La Robadora

Robadors 18, Barcelona 

Entrada: 3 euros
Socios FAD y estudiantes acreditados gratuito
Aforo limitado, reservas aquí