Ricardo Cavolo al CaixaForum

[CAT]
Ricardo Cavolo (Salamanca, 1982) és un dels il·lustradors espanyols de major prestigi internacional. Ha exposat la seva obra en galeries de tot el món i ha treballat en campanyes de publicitat per a marques com Nike, Convers i Coca-cola.

A més, ha publicat diversos llibres i una novel·la gràfica. Peró encara hi ha més. Ha participat també amb els seus murals en festivals de Canadà, Regne Unit, Hong Kong i Mèxic, entre uns altres. Segur que encara ens deixem alguna cosa. Aviat podrás descubrir-ho.

DNit
Divendres 21 d’octubre
A les 20 h.
CaixaForum, Av. De Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
Preu de la sessió: 4 euros

ricardo-cavolo-frida_es_es ricardo-cavolo-razz_es_es

Ricardo Cavolo al CaixaForum

[CAST]
Ricardo Cavolo (Salamanca, 1982) es uno de los ilustradores españoles de mayor prestigio internacional. Ha expuesto su obra en galerías de todo el mundo y ha trabajado en campañas de publicidad para marcas como Nike, Converse y Coca-Cola. Además, ha publicado varios libros y una novela gráfica. Pero aún hay más. Ha participado también con sus murales en festivales de Canadá, Reino Unido, Hong Kong y México, entre otros. Seguro que todavía nos dejamos algo. Pronto podrás descubrirlo.

DNit
Viernes 21 de octubre
A las 20 h.
CaixaForum, Av. De Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
Precio de la sesión: 4 euros