Anuari de la Creativitat Espanyola 2016

 [CAT]
Vine a descobrir les millors campanyes publicitàries de l’any passat, incloses en el XVII Anuari de Creativitat Espanyola del Club de Creatius, acabat de sortir d’impremta.

Aquest any, el llibre compta amb un total de 226 peces, repartides entre els dos grans apartats del certamen, Idees i Execució (audiovisual, digital i gràfica). Van ser atorgats 16 ors, 23 plates i 32 bronzes.

L’autor del disseny de la XVII Anuari és l’estudi Córdova Canillas, els socis, Diego Córdova i Martí Canillas, explicaran les pautes que van guiar el seu procés creatiu, i presentaran el resultat final. A continuació, quatre membres del jurat que aquest any va seleccionar les peces de l’anuari, comentaran cadascun quatre de les seves peces favorites. Com a representant del jurat d’Idees, estarà Eva Conesa (Twoelf), i per a cada un dels tres jurats d’Execució, comptarem amb un representant: David Caballero (Execució Audiovisual), Gil Blancafort (Execució Interactiva) i Miguel Ángel Duo (Execució Gràfica ).

Coca Cola, ING Direct, Decathlon, Magnum, La Primitiva, Ikea, Vodafone, El Corte Inglés, Banc Sabadell, Netglix i Skoda són alguns dels anunciants que aquest any s’han guanyat un lloc en el llibre de la creativitat espanyola i les campanyes es presentaran durant l’acte.

Fabrica Moritz
Dijous 13 d’octubre
A les 20 h.
Socis del c de c: entrada lliure
No socis: 4 euros

Inscripcions

c-de-c

 

Anuario de la Creatividad Española 2016

[CAST]
Ven a descubrir las mejores campañas publicitarias del año pasado, incluidas en el XVII Anuario de Creatividad Española del Club de Creativos, recién salido de imprenta. Este año, el libro cuenta con un total de 226 piezas, repartidas entre los dos grandes apartados del certamen, Ideas y Ejecución (audiovisual, digital y gráfica). Fueron otorgados 16 oros, 23 platas y 32 bronces.

El autor del diseño del XVII Anuario es el estudio Córdova Canillas, cuyos socios, Diego Córdova y Martí Canillas, explicarán las pautas que guiaron su proceso creativo, y presentarán el resultado final. A continuación, cuatro miembros del jurado que este año seleccionó las piezas del anuario, comentarán cada uno cuatro de sus piezas favoritas. Como representante del jurado de Ideas, estará Eva Conesa (Twoelf), y para cada uno de los tres jurados de Ejecución, contaremos con un representante: David Caballero (Ejecución Audiovisual), Gil Blancafort (Ejecución Interactiva) y Miguel Ángel Duo (Ejecución Gráfica).

Coca Cola, ING Direct, Decathlon, Magnum, La Primitiva, Ikea, Vodafone, El Corte Inglés, Banco Sabadell, Netglix y Skoda son algunos de los anunciantes que este año se han ganado un lugar en el libro de la creatividad española y cuyas campañas se presentarán durante el acto.

Fabrica Moritz
Jueves 13 de octubre
A las 20 h.
Socios del c de c: entrada libre
No socios: 4 euros

Inscripciones