Polster. El pols del cartell al carrer

[CAT]

Polster proposa un diàleg entre els cartells que es troben penjats als pirulis de la ciutat, enfront dels cartells que mai han estat creats per ocupar l’espai urbà.

Dues maneres d’entendre aquest format en un mateix espai. El cartell de carrer és cridaner, amb finalitats més informatives i segurament més comercial. En canvi el de galeria és metafòric, introvertit i amb un codi menys popular, que espera ser desxifrat per un lector especialitzat. Aquest últim ja no cerca la venda de cap producte o esdeveniment i en canvi sovint té un discurs de caràcter social, polític o cultural.

Comissariada per David Torrents i Marc Martí amb cartells d’Andrés Requena, Andreu Balius (membre del col·lectiu Grrr), Atipus, Atlas, Bendita Glòria, Bildi Grafiks, Bisgràfic, Carles Murillo, David Ricart, Forma&Co, Goñi Studio (membre del col·lectiu Grrr), Hey Studio, Ibán Ramón, Duró, Jordi Rins, Juan Cardosa, Ladyssenyadora, Lo Siento, Marta Cerdà, Mot, Mucho, Opisso Studio, Pep Carrió, Run i Toormix.

Del 29 de juny al 28 d’agost
De dimarts a diumenge
De 10 a 20,30 h
Dilluns
De 16 a 20,30 h
Disseny Hub Barcelona
Vestibul Planta B
Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38
Barcelona
Entrada lliure

Polster_2_Grrr

 

Polster. El pulso del cartel en la calle

[CAST]

Polster propone un dialogo entre los carteles que se encuentran colgados en los pirulis de la ciudad, frente a los carteles que nunca han estado creados para ocupar el espacio urbano.

Dos maneras de entender este formato en un mismo espacio. El cartel de calle es chillón, con finalidades más informativas y seguramente más comercial. En cambio el de galería es metafórico, introvertido y con un código menos popular, que espera ser descifrado por un lector especializado. Este último ya no busca la venta de ningún producto o evento y en cambio, con frecuencia, tiene un discurso de carácter social, político o cultural.

Comisariada por David Torrents y Marc Martí con carteles de Andrés Requena, Andreu Balius (miembro del colectivo Grrr), Atipus, Atlas, Bendita Glòria, Bildi Grafiks, Bisgràfic, Carles Murillo, David Ricart, Forma&Co, Goñi Studio (miembro del colectivo Grrr), Hey Studio, Ibán Ramón, Duró, Jordi Rins, Juan Cardosa, Ladyssenyadora, Lo Siento, Marta Cerdà, Mot, Mucho, Opisso Studio, Pep Carrió, Run i Toormix.

Del 29 de junio al 28 de agosto
De martes a domingo
De 10 a 20,30 h
Lunes
De 16 a 20,30 h
Disseny Hub Barcelona
Vestíbulo Planta B
Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38
Barcelona
Entrada libre

Polster_1_Grrr