Chill Laus d’Andrés Requena

[CAT]

El proper Chill Laus està dedicat a l’Andrés Requena, dissenyador gràfic i director de Mart qui, després de 15 anys saltant entre estudis i agències de tota índole, en 2014 decideix trencar amb les tedioses jerarquies i muntar el seu propi estudi unipersonal, Requena Design Office.

Requena ens parlarà del seu recorregut professional, des dels seus inicis com a dissenyador en captivitat fins a l’actualitat, en la qual combina el seu treball professional especialitzat en identitat, editorial i il·lustració pictòrica amb projectes d’activisme gràfic social.

Dimecres 6 de juliol a les 19h
Aules B+C, Disseny Hub Barcelona
Entrada: 3 euros
Socis FAD i estudiants acreditats gratuït
Aforament limitat, reserves aquí

Requena_1_Grrr Requena_2_Grrr Requena_3_Grrr

 

Chill Laus de Andrés Requena

[CAST]

El próximo Chill Laus está dedicado a Andrés, diseñador gráfico y director de Marte quien, después de 15 años saltando entre estudios y agencias de toda índole, en 2014 decide romper con las tediosas jerarquías y montar su propio estudio unipersonal, Requena Design Office.

Requena nos hablará de su recorrido profesional, desde sus inicios como diseñador en cautividad hasta la actualidad, en la que combina su trabajo profesional especializado en identidad, editorial e ilustración pictórica con proyectos de activismo gráfico social.

Miércoles 6 de julio a las 19h
Aulas B+C, Disseny Hub Barcelona
Entrada: 3 euros
Socios FAD y estudiantes acreditados gratuito
Aforo limitado, reservas aquí