El Llibrot

[CAT]

Si vols col·laborar en el projecte per a l’edició i distribució del llibre que recull les activitats que van desenvolupar el Moviment d’Alliberament Gràfic de Madrid, el Moviment d’Alliberament Gràfic de Barcelona i Madrid amb Manuela durant la campanya de les eleccions municipals de maig de 2015, només has de clicar aquí .

El llibre explica com, entre tots i totes ( tu també), vam guanyar aquestes eleccions. I , en concret, com van funcionar les campanyes electorals alternatives impulsades per grups diferents, dispersos i sintonitzats, d’escamot gràfic, audiovisual, musical i memètica, i quins van ser els mecanismes que van donar lloc als seus desbordaments de creativitat i participació.

Amb aquest llibre, veins, volem també seguir treballant per saltar-nos els marcs viejunos del debat i del quefer polític en els nostres pobles i ciutats.

Per això, no es tracta d’un llibre nostàlgic, ni parlar-ne! És una caixa d’eines amb la qual debatre, trobar-nos i seguir treballant. Un llibre de memòries col·lectives i múltiples, per descomptat, però també una manera de deixar sobre el paper, de posar negre sobre blanc, una formidable aventura col·lectiva.

Informació sobre l’objecte
300 pàgines
10,5 x 14,8 cm
Més de 200 imatges.
Enquadernació sense tapa, només budell, cosit madrileny.
Sobrecoberta desplegable amb diversos cartells.

el_llibrot_1 el_llibrot_2 el_llibrot_3

El Libraco
[CAST]
Si quieres colaborar en el proyecto para la edición y distribución del libro que recoge las actividades que desarrollaron el Movimiento de Liberación Gráfica de Madrid, el Movimiento de Liberación Gráfica de Barcelona y Madrid con Manuela durante la campaña de las elecciones municipales de mayo de 2015, sólo tienes que clicar aquí.

El libro cuenta cómo, entre todxs (tú también), ganamos esas elecciones. Y, en concreto, cómo funcionaron las campañas electorales alternativas impulsadas por grupos distintos, dispersos y sintonizados, de guerrilla gráfica, audiovisual, musical y memética, y cuáles fueron los mecanismos que dieron lugar a sus desbordes de creatividad y participación.

Con este libro, vecinxs, queremos también seguir trabajando por saltarnos los marcos viejunos del debate y del quehacer político en nuestros pueblos y ciudades.

Por ello, no se trata de un libro nostálgico, ¡ni hablar de eso! Es una caja de herramientas con la que debatir, encontrarnos y seguir trabajando. Un libro de memorias colectivas y múltiples, por supuesto, pero también una manera de dejar sobre el papel, de poner negro sobre blanco, una formidable aventura colectiva.

Información sobre el objeto
300 páginas

10,5 x 14,8 cm
Más de 200 imágenes.
Encuadernación sin tapa, solo tripa, cosido madrileño.
Sobrecubierta desplegable con varios carteles.