Disciplina i Indisciplina

(CAT)
Divendres que ve tindrà lloc una nova edició de les conferències PechaKucha Night Barcelona amb el títol de Disciplina i Indisciplina. 

Com?, què no saps que és això de PechaKucha?
PechaKucha neix de la mà de d’Astrid Klein i Mark Dytham (Klein Dytham Architecture) a la ciutat de Tòquio l’any 2003 com a eina per transmetre coneixement d’una forma amena.

De què va ?
Es tracta d’una trobada interdisciplinar, on camps com l’arquitectura, la sociologia, el disseny gràfic i de moda, la música, la fotografia, el disseny industrial, el cinema, la creació multimèdia, la publicitat, l’antropologia, la medicina o la química ambiental, tenen un espai d’interacció.
Com funciona?
Pecha Kucha Night es presenta com un format ràpid d’exposició d’idees, projectes, disseny: 20 imatges x 20 segons = 6 minuts i 40 segons. El repteEls ponents mostren els seus projectes, idees, propostes, … seguint les pautes de mostrar 20 imatges les quals duren 20 segons i passen automàticament. La idea és despertar la curiositat de l’espectador, càpsules carregades de potents dosis de creativitat comprimida. I tot és sense ànim de lucre, buscant sempre la promoció de la creativitat.
En aquesta nova edició, la número 25, els ponents seran Curro Claret, Carlos Collado, Cinta Vidal, Isabel Martínez Stolcke, Joan Carles Casasin, Anna Pahissa, Maria Rovira, Mónica Rikió, La meva dieta vegana (Marta Martínez Canal), La Casa de Carlota, Memetro i Samer Yamani.Entre ells es troba Joan Carles Casasin, membre del col·lectiu Grrr i dinamitzador dels tallers de Tiportbou a la Festa del Grafisme.
Divendres 8 d’abril
A les 19 hores
Museu del Disseny
Entrada 7 euros a la venda a través de www.pechakuchabarcelona.org

Pechakucha_25_1
Disciplina e indisciplina

(CAST)
El próximo viernes tendrá lugar una nueva edición de las conferencias PechaKucha Night Barcelona, con el título de Disciplina e Indisciplina.

¿Cómo?, ¿qué no sabes que es eso de PechaKucha?
PechaKucha nace de la mano de de Astrid Klein y Mark Dytham (Klein Dytham Architecture) en la ciudad de Tokio en el año 2003 como herramienta para transmitir conocimiento de una forma amena.

¿De qué va?
Se trata un encuentro interdisciplinar, donde campos como la arquitectura, la sociología, el diseño gráfico y de moda, la música, la fotografía, el diseño industrial, el cine, la creación multimedia, la publicidad, la antropología, la medicina o la química ambiental, tienen un espacio de interacción.

¿Cómo funciona?
Pecha Kucha Night se presenta como un formato rápido de exposición de ideas, proyectos, diseño: 20 imágenes x 20 segundos = 6 minutos y 40 segundos.

El reto
Los ponentes muestran sus proyectos, ideas, propuestas,… siguiendo las pautas de mostrar 20 imágenes las cuales duran 20 segundos y pasan automáticamente. La idea es despertar la curiosidad del espectador, cápsulas cargadas de potentes dosis de creatividad comprimida. Y todo es sin ánimo de lucro, buscando siempre la promoción de la creatividad.

En esta nueva edición, la número 25, los ponentes serán Curro Claret, Carlos Collado, Cinta Vidal, Isabel Martínez Stolcke, Joan Carles Casasin, Anna Pahïssa, Maria Rovira, Mónica Rikió, Mi Dieta Vegana (Marta Martínez Canal), La Casa de Carlota, Memetro y Samer Yamani.

Entre ellos se encuentra Joan Carles Casasin, miembro del colectivo Grrr y dinamizador de los talleres de Tiportbou en la Festa del Grafisme.

Viernes 8 de abril
A las 19 horas
Museu del Disseny

Entrada 7 euros a la venta a través de www.pechakuchabarcelona.org

pechakucha_25_2