Chamo San

(CAT)
Del jove Chamo San (1987) sentirem a parlar cada vegada més. Diu que és il·lustrador quan s’enfronta a un encàrrec i un artista que s’expressa a través del dibuix quan crea obra pròpia.

En qualsevol cas, del que no hi ha dubte és que és un autèntic privilegiat per expressar el que veu i sent, i només li cal un bolígraf. Amb 23 anys ja havia exposat en galeries de Barcelona i avui la seva obra ja ha visitat Madrid, Mèxic i San Francisco, entre altres ciutats.
L’últim divendres de mes tindrem l’oportunitat de sentir-lo parlar en primera persona de la seva feina i la seva trajectòria ..

Ciclo DNit
CaixaForum
Avda. Francesc Ferrer i Guardia, 6-8
Divendres 26 de Febrer
A les 20 h.
Entrada 4 euros
50% de descompte clients CaixaBank

Chamo-San-Gatera.jpg imagen 2_es_ES #652524020 Chamo-San-simbiosis-ana.jpg carrusel_es_ES #137311226 Chamo-San.jpg imagen1_es_ES #808955363

Chamo San

(CAST)
Del joven Chamo San (1987) oiremos hablar cada vez más. Dice que es ilustrador cuando se enfrenta a un encargo y un artista que se expresa a través del dibujo cuando crea obra propia. En cualquier caso, de lo que no hay duda es de que es un auténtico privilegiado para expresar lo que ve y siente, y sólo le hace falta un bolígrafo. Con 23 años ya había expuesto en galerías de Barcelona y hoy su obra ya ha visitado Madrid, México y San Francisco, entre otras ciudades.

El último viernes de mes tendremos la oportunidad de oírlo hablar en primera persona de su trabajo y su trayectoria.

Ciclo DNit
CaixaForum
Avda. Francesc Ferrer i Guardia, 6-8
Viernes 26 de Febrero
A las 20 h.
Entrada 4 euros
50% de descuento clientes CaixaBank