Manual de autoayuda para suicidas

Presentación del libro del mismo título con la participación de Carlos Cubeiro (autor) y Jordi Puig (editor) en la Nau Comanegra.

Què és el Manual de autoayuda para suicidas?
L’autor suïcida diu que aquest manual d’autoajuda no conté grans consells o sentències que puguin acompanyar la fotografia d’una posta de sol i que, si algú és capaç de trobar una sola frase que li sigui d’utilitat, ell serà el primer sorprès. Si ets suïcida potencial, no podràs evitar donar una ullada a l’índex del manual i al primer capítol, titulat: Cómo escribir una buena nota de suicidio.

manual-de-autoayuda-para-suicidas

Carlos Cubeiro va néixer a Barcelona, però viu a Vilanova i la Geltrú. Llicenciat en Belles Arts, és dissenyador gràfic i il·lustrador. Amb Comanegra ha publicat Serratología (2015) i la trilogia formada per En un lugar de la Mancha, Luz, más luz i ¿Hablas conmigo?(2014), tots ells amb textos de Jordi Vicente. Exerceix de mestre tangible a l’Escola Massana, i aquest és el seu primer llibre en solitari.

Óscar L. Zaid surt del pla terrenal a mitjans del 2015, aproximadament a Barcelona. Ara aprecia com mai la materialitat de les coses. Qui era Óscar L. Zaid, que no va moure un múscul en tota la seva vida? Què el va fer passar gloriosament inadvertit fins al dia d’avui? Zaid va ser un mestre espiritual especialitzat en noms exòtics i categories grandiloqüents. Per falta de perícia, no va arribar a temps al seu registre.

Cubeiro_1 Cubeiro_2

 

Dimarts 1 de desembre
A les 19,30 h.
La Nau Comanegra
Consell de Cent 159, Barcelona